„Nu înseamnă că trebuie să o bat sau să o lovesc.” Ce a pățit Emily Burghelea în plină stradă. Vedeta, în lacrimi pe rețelele de socializare

„Nu înseamnă că trebuie să o bat sau să o lovesc.” Ce a pățit Emily Burghelea în plină stradă. Vedeta, în lacrimi pe rețelele de socializare
„Nu înseamnă că trebuie să o bat sau să o lovesc.” Ce a pățit Emily Burghelea în plină stradă. Vedeta, în lacrimi pe rețelele de socializare

Emily Burghelea a făcut publice mai multe imagini cu ea în lacrimi pe rețelele de socializare. După ce a fost vizibil afectată de o scenă pe care a văzut-o în plină stradă. Vedeta a simțit nevoia să împărășească cu internauții momentul care a făcut-o să plângă.

Vedeta recunoaște că sensibilitatea poate fi și de la faptul că este însărcinată, însă momentul pe care l-a văzut în plină stradă nu poate fi scuzat în niciun fel.

Citeste si: Ce a spus Emily Burghelea despre sexul bebelușului. Vedeta a împărtășit totul cu fanii

Ce a pățit Emily Burghelea în plină stradă

Fanii vedetei  s-au speriat de-a dreptul, după ce aceasta s-a postat pe rețelele de socializare cu ochii în lacrimi.

Ea le-a povestit celor care o urmăresc că, din păcate, a fost martora unei scene care a făcut-o să izbucnească în plâns, deoarece a fost foarte afectată.

Emily Burghelea a asistat la o scenă în care o mamă și-a lovit copilul, deoarece nu reușea să îl calmeze. Vedeta a fost de-a dreptul șocată și nu înțelege din ce motiv o mamă ar putea fi atât de dură cu propriul copil.

Fosta concurentă Bravo, ai stil! consideră că violența nu ar trebui folosită absolut deloc, oricât de gravă ar fi situația, deoarece acest comportament le va face rău copiilor atât pe termen scurt cât și pe termen lung.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ce a pățit Emily Burghelea în plină stradă
Ce a pățit Emily Burghelea în plină stradă[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „A fost cu totul neașteptat”. Soțul lui Emily Burghelea, la un pas să își dezvăluie identitatea

Ce a declarat vedeta

În momentul actual Emily Burghelea este mama unei fetițe, iar un alt copilaș este pe drum. Cu toate că a avut și ea momente în care s-au ivit conflicte cu cea mică, nu a apelat niciodată la violență pentru a rezolva o anumită situație.

Vedeta a spus că i se pare ceva crunt și că ea nu ar putea apela la violență pentru a-și calma copilul, cu toate că și ei îi este greu în anumite momente.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Eu nu pot să văd așa ceva, pe cuvântul meu de onoare, știu că este greu, și eu sunt mamă, și mie îmi este greu, și pe mine frustrează când

Amedeea plânge și nu pot s-o potolesc, dar asta nu înseamnă că trebuie s-o bat sau s-o lovesc, oricât de greu le-ar fi mamelor, nu știu, vă înțeleg, înțeleg, dar să ajungi să dai în copil pe stradă pentru că plânge, pentru că este la doctor, pentru că poate s-a speriat, mi se pare ceva crunt și poate că sunt eu mai sensibilă pentru că sunt însărcinată, dar așa ceva nu pot, efectiv.
Violența de orice fel este o armă ce nu ar trebui folosită în nicio circumstanță cu atât mai mult asupra copiilor...”,
a spus Emily Burghelea pe Instagram.

Ce a pățit Emily Burghelea în plină stradă
Ce a pățit Emily Burghelea în plină stradă[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Ne-am certat rău, cu plânsete, cu perfuzii” Emily Burghelea, momente tensionate cu tatăl fetiței sale



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Primul an de viață al bebelușului. Sfaturi și recomandări pentru îngrijirea copilului!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies