„Nu îți mai simți corpul. Piciorul meu era la el în gură. Mi-am înfipt pumnul printre colții lui, ca să-l scot”. Mărturiile unui om mușcat de rechin

om muscat de rechin
Rechin

Atacurile rechinilor sunt atât de înfricoșătoare, dar din fericire, atât de rare. Cu toate că sunt atât de puține cazuri cu oameni atacați de acest animal acvatic, tragediile recente ale femeilor omorâte de rechin, au șocat o mulțime de oameni.

 Aceste evenimente șocante ne demonstrează că animalele din adâncurile apei sunt imprevizibile și foarte periculoase. Cu toate acestea, există și supraviețuitori care au fost atacați de rechini.

„Totul se întâmplă foarte repede”, povestea Mike Coots, cel care a supraviețuit atacului

atacuri rechin
Atacurile rechilor[Sursa foto: Unsplash]

Citeste si: Cine este românca omorâtă de rechin. “Nedreptățile şi veninul (șpăgile încasate- taxa de şmecher) s-au răzbunat"

Printre ghinioniștii care au trecut printr-un atac al unui rechin, se află și Mike Coots. Bărbatul avea doar 18 ani când a fost atacat pe coasta vestică a insulei Hawaii.

Sportul acvatic nu a mai reprezentat pentru el o sursă de fericire. În timp ce facea surfing alături de prietenii lui, printre valuri, un rechin l-a înșfăcat de piciorul drept. Au urmat momente șocante pentru cei prezenți pe plajă.

Rechinul l-a scuturat în aer și i-a ridicat trupul deasupra apei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Totul părea ireal, ca o experiență în afara corpului. De parcă nu mi se întâmpla mie. Îl vedeam cum își zbate capul, ca un pitbull. Totul se întâmpla foarte repede, ca un film derulat în slow motion”,

a declarat Mike Coots.

 Bărbatul a mărturisit că momentul a fost atât de șocant, încât nu și-a dat seama că nu mai are un picior, atunci când a urcat din nou pe placa de surf.

Supraviețuitorul s-a simțit ca într-un film de groază

supravietuitor atacat de rechin

Citeste si: De la ce distanță simte rechinul sângele

Mike a povestit că aceasta a fost cea mai dură și șocantă situație din viața lui. A comparat momentul trăit cu unul desprins dintr-o scenă a unui film de groază. Deși bărbatul era cuprins de spaimă, a acționat pentru a scăpa de uriașul animal: „ Mai întâi, mi-am înfipt mâna dreaptă în gura lui. Avea piciorul meu, așa că mi-am strecurat mâna printre fălcile lui, ca să îmi pot elibera piciorul.

Nu a mers. M-am tăiat la deget destul de tare. Apoi a deschis gura singur un pic mai rar, în încercarea de a mă prinde mai bine. Îmi aduc aminte ce presiune puternică simțeam în corp. Nu era durere, era doar o presiune mare. Instinctiv, l-am lovit cu pumnul stâng deasupra nasului, de două-trei ori. Nu știam ce fac, era pur instinct de supraviețuire. Imediat după mi-a dat drumul la picior și a dispărut în larg.”
, a povestit Mike.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Tânărul Mike Coots a fost în comă după atacul rechinului

După ce a ajuns la țărm, Mike a fost transportat de urgență la spital. Bărbatul a fost supus unei intervenții chirurgicale, urmând apoi să intre în comă timp de două zile. Supraviețuitorul a povestit că nu va uita niciodată cât de șocați erau oamenii de pe plajă, când au văzut că a fost mușcat de un rechin.

Citeste si: Cine este românca omorâtă de rechin. “Nedreptățile şi veninul (șpăgile încasate- taxa de şmecher) s-au răzbunat"

 

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

De la ce distanță simte rechinul sângele

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies