Cine este românca omorâtă de rechin. “Nedreptățile şi veninul (șpăgile încasate - taxa de şmecher) s-au răzbunat"

roxana donisan
Roxana Donisan

O vacanţă s-a transformat într-o tragedie! Românca Roxana Donisan şi-a pierdut viaţa omorâtă de un rechin, în timp ce se afla într-o vacanţă, în Egipt.

Roxana Donisan, în vârstă de 40 de ani a fost ucisă de un rechin în timp ce se afla în vacanță. Tragedia s-a produs în stațiunea Sahl Hasheesh, din Egipt şi a fost al doilea caz ce s-a repetat în mai puţin de două zile. Primul caz s-a soldat tot cu pierderea unei vieţi, iar femeia ucisă era de origine austriacă.

Cine este românca omorâtă de rechin

Citeste si: Calendar ortodox 5 iulie 2022. Este sărbătoare cu cruce neagră sau roșie?

roxana donisan declaratie de avere
Roxana Donisan[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: „Am fost la un pas de divorț aseară”. Dani Oțil, moment tensionat cu Gabriela Prisăcariu

Roxana Donisan lucra la Administrația Finanțelor Publice, în Suceava. Conform declaraţiilor făcute de părinţii victimei, tânăra se află pentru a treia oară în Egipt.

Aceştia au aflat de la jurnalul de ştiri  ca o româncă a fost ucisă de rechin, exact în staţiunea unde fiica lor îşi petrecea vacanţa.

Mama Roxanei a povestit cu durere în suflet ca a văzut ştirea la televizor.

"Am văzut la televizor și mi-a sărit inima din loc. Au dat și poza, vai de mine și de mine", a

mărturisit mama Roxanei.

Durerea fără margini a fost povestită şi de tatăl femeii care  s-a urcat în avion pentru a petrece o vacanţă  frumoasă, în Egipt. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

"Stau să mă gândesc cum a putut să mi-o ia Dumnezeu dacă era credincioasă. Păcatele cui trebuie să le plătească copilul meu? Ea era o înotătoare foarte bună.

De la patru ani a fost că am dat-o la înot și a prins o dragoste de apă. Singurul copil, singurul copil! Și măcar dacă aveam un nepot, dar nu a fost să fie să își găsească jumătatea", a  mărturisit tatăl Roxanei Donisan.

Roxana Donisan se află pentru a treia oară în Egipt

roxana donisan anaf
Roxana Donisan[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: „Îmi pare și mie rău”. Simina Loica, dezvăluiri cutremurătoare după ce s-a sărutat cu Alex Bobicioiu

Un martor a declarat că o fetiţă a sesizat apariţia unui rechin în apă şi i-a comunicat salvamarilor. Aceştia nu au considerat că este un pericol în apă, gândindu-se că acel copil a făcut o confuzie cu un delfin.

"Mai mulţi turişti au observat în apă o apariţie, s-a presupus că e un rechin. O fetiţă l-a alarmat pe unul dintre salvamari că este vorba despre un rechin, însă acesta nu a luat-o în seamă, considerând că, din punctul ei de vedere este vorba de un delfin",   a

declarat martorulul.

"Să spună că li s-a părut un delfin. E de râsul lumii! Joi sau vineri am vorbit ultima dată. Foarte mulțumită de timpul petrecut până la acea oră. Era al treilea an acolo, era ca acasă", a spus tatăl Roxanei.

Roxana Donisan  era pasionată de înot şi patinaj, sporturi pe care le practica vara şi iarna.

Tatăl româncei a povestit că poliţia i-a contactat pentru a le lua datele personale. Ulterior consulul din Egipt i-a contactat pentru a le da teribila veste.

„Era a treia oară în Egipt, era locația cunoscută, de aceea nici nu a refuzat-o pe doamna de la agenția de turism. Mai avea un singur loc pentru a-și completa locul. Pe de o parte, s-a bucurat știind locul, calitatea serviciilor, în schimb problema cu rechinii nu prea aveam referințe. Ea dacă făcea ieșiri făcea cu instructorul, cunoștea regulamentul de înot. Înotul era sportul ei preferat vara, iarna patinajul.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Acum momentul fatidic, nu am nicio informație, cum a fost, cum a decurs. Am aflat de la știri că o româncă a murit mâncată de rechin, apoi după două ore că are 40 de ani. A venit apoi poliția să ne ia date personale, probabil și să mă înștiințeze că va lua legătura consulul din Egipt. Era vorba de fata noastră.

Certificarea a fost în momentul când consulul a luat legătura și a confirmat că este fata noastră și că este la spital, dar nu mai e în viață. Să pic de pe scaun, stăteam la masă și vorbeam la telefon. Soția a avut o presimțire rea de cum a văzut informația pe TV, lucru care s-a confirmat. Fiind duminică și personalul fiind liber, la societatea de turism, la urgențe a răspuns, mi-a confirmat și domnișoara aia. Discuțiile au durat până la 22.00, după care nu am putut dormi toată noaptea”, a povestit tatăl româncei în exclusivitate pentru  observatornews.ro.

Ce a apărut pe contul de Facebook al Roxanei Donisan

cine este romanca atacata de rechin
Roxana Donisan[Sursa foto: Facebook]

Pe contul de Facebook al Roxana Donisan au apărut sute de mesaje de condoleanțe pentru familia îndurerată.

Un utilizator a lăsat un comentariu care a stârnit un val de reacţii negative la adresa cuvintelor lui.

O persoană care nu şi-a dezvăluit identitatea a comentat: “Șpăgile, trebuie cheltuite în România. Doamne Ajută. (…) nedreptățile şi veninul (șpăgile încasate- taxa de şmecher) s-au răzbunat.” a comentat utilizatorul.

Reacţiile oamenilor au fost acide, la adresa comentariului pe care l-au văzut: “Vedeți că și răutatea o cheltuiți tot aici pe pământ. Nu vă ajunge veninul,îl și împroșcați. Urât caracter aveți…” a comentat un alt utilizator al Facebook-ului.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Rafila: ,,Sfatul meu e să utilizeze masca în interior” Cazurile de COVID-19 s-au dublat în ultima săptămână!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies