„Nu m-am oprit niciodată din alăptat.” Sânziana Buruiana alăptează de 7 ani

„Nu m-am oprit niciodată din alăptat.” Sânziana Buruiana alăptează de 7 ani
„Nu m-am oprit niciodată din alăptat.” Sânziana Buruiana alăptează de 7 ani

În momentul în care Sânziana Buruiana s-a căsătorit și a devenit mama a două fetițe, viața ei s-a schimbat total.

Vedeta a făcut tot ceea ce a fost posibil ca celor mici să le fie bine mereu, motiv pentru care a hotărât să se sacrifice și să alăpteze cât de mult poate.

Citește și: Sânziana Buruiană a devenit mamă pentru a doua oară:„Mi-a fost frică”

Sânziana Buruiana alăptează de 7 ani
Sânziana Buruiana alăptează de 7 ani[Sursa foto: Instagram]

Sânziana nu s-a oprit din alăptat de când le-a născut pe cele două fiice ale sale

Sânziana Buruiană este foarte fericită alături de soțul ei, Nicola Zuluf și au o căsnicie foarte fericită. Din rodul iubirii lor au apărut cele două fetițe, care sunt foarte importante și fac tot posibilul să le fie bine.

În urmă cu 7 ani, prima lor fetiță a apărut pe lume, iar de atunci Sânziana Buruiană nu s-a mai oprit din alăptat. Ea a mărturisit că în momentul în care s-a terminat perioada de alăptare pentru fiica ei cea mare, cea de-a doua fetiță a venit pe lume, iar vedeta a continuat să facă acest lucru.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Aceasta spune că, atunci când s-a terminat perioada de alăptare pentru fiica cea mare, mezina familiei a venit pe lume, așa că vedeta a luat-o exact de unde a rămas.

„Mai alăptez. Cea mică e non stop cu mine. Nu m-am oprit niciodată din alăptat.

Când am terminat cu ea(cu fiica cea mare), a venit cea mică. Le adorm foarte repede.”, a spus Sânziana Buruiană, la un post de televiziune.

Sânziana Buruiana alăptează de 7 ani
Sânziana Buruiana alăptează de 7 ani[Sursa foto: Instagram]

Ce a declarat Sânziana Buruiana despre fiica ei cea mare

Atunci când vine vorba despre fiica sa cea mare, vedeta se gândește deja la viitorul ei, motiv pentru care a introdus-o în domeniul muzical.

Cea mică este în culmea fericirii și de abia așteaptă să își lanseze piesa.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

„I-am făcut o piesă, o să fie un duet împreună cu un băiețel și sper să fie de impact, ceva așa să fredoneze toată lumea. Mi-am dat seama că este o industrie grea, eu nu prea am avut treabă cu partea muzicală, acum am văzut că este o investiție destul de mare și costurile piesei, ale videoclipului.  Ca să fii un artist de mic, trebuie să investești și timp, să mergi la cursurile de canto frecvent, nu este chiar atât de ușor, precum este la modelling.

Ea asta își dorește, îi place foarte mult, îi plac lucrurile care sunt la modă acum, tot ce înseamnă tiktok, vlogguri și atunci admiră foarte mult partea nouă a muzicii. Atunci am zis să îmbinăm vloggul și muzica.”, a declarat Sânziana Buruiană, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro. 

Sânziana Buruiana alăptează de 7 ani
Sânziana Buruiana alăptează de 7 ani[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bucurie imensă în cuplul Sânziana Buruiană și Nicolae Zuluf! S-a aflat sexul bebelușului, iar părinții sunt în culmea fericirii!



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

“Hai să fim mai buni!” Bianca Rus a oferit o replică persoanelor care o critică pentru kilogramele sale

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies