„Nu mă lasă să îi cumpăr cadouri niciodată! Când îi cumpăr un cadou scump, mă ceartă.” Culiță Sterp, cadou de lux pentru Daniela, cu ocazia zilei de 8 martie! Cum și-a răsfățat artistul iubita?

„Nu mă lasă să îi cumpăr cadouri niciodată! Când îi cumpăr un cadou scump, mă ceartă.” Culiță Sterp, cadou de lux pentru Daniela, cu ocazia zilei de 8 martie! Cum și-a răsfățat artistul iubita?
„Nu mă lasă să îi cumpăr cadouri niciodată! Când îi cumpăr un cadou scump, mă ceartă.” Culiță Sterp, cadou de lux pentru Daniela, cu ocazia zilei de 8 martie! Cum și-a răsfățat artistul iubita?

Culiță Sterp și-a surprins iubita cu un cadou neașteptat.

Culiță Sterp și Daniela Iliescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au cunoscut încă din perioada liceului, iar ulterior drumurile lor s-au despărțit, fiecare trăindu-și viață separat. Cu toate acestea, în cele din urmă, destinul i-a adus din nou împreună, iar acum trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, întemeindu-și o familie frumoasă alături de fiul lor, Milan.

Astfel, artistul este foarte îndrăgostit de logodnica sa, pe care o răsfață ori de câte ori are ocazia.

De data aceasta, cu ocazia zilei de 8 martie, Culiță și-a surprins iubita cu un cadou neașteptat.

Citește și: „Tu mi-ai adus florile astea? Vai, dragul meu! Mulțumesc! Vai, ce frumoase sunt!” Mama Geta, surpriză neașteptată din partea lui Culiță și a lui Milan! Cum a reacționat când și-a văzut nepotul?

Culiță Sterp, cadou de lux pentru Daniela, cu ocazia zilei de 8 martie! Cum și-a răsfățat artistul iubita?
Culiță Sterp alături de logodnica și fiul său [Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Getuță scumpă, dar frumoasă ești! Zici că ai mai slăbit. Te ține bine bărbatul.” Ce mesaj i-a transmis mama Geta fiicei sale, Getuța, după ce a venit la ea cu flori de 8 martie

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Culiță Sterp, certat de iubită pentru că i-a cumpărat un cadou scump

Cu ocazia zilei de 8 martie, Culiță Sterp i-a oferit iubitei sale un buchet superb cu flori și o geantă de la un brand luxos. Deși s-a bucurat foarte mult de cadoul primit, Daniela Iliescu l-a „certat” pe logodnicul său pentru că i-a oferit un cadou scump. Culiță a imortalizat întregul moment și a postat pe pagina sa de Instagram reacția blondinei.

 

Culiță: La mulți ani pentru toate doamnele, dar mai ales pentru doamna mea. O aștept să vină acasă. Vai, ce frumoasă ești! Uitați ce frumoasă este! La mulți ani, pentru că este 8 martie. Ți-am făcut un buchet frumos de flori și aici ți-am luat un cadou .”

Daniela Iliescu: Dar ți-am zis să nu iei !”

Culiță: Deci nu știu ce să mă fac cu ea că nu mă lasă să îi cumpăr cadouri. Trebuie să o cert. Nu mă lasă să îi cumpăr cadouri niciodată. Când îi cumpăr un cadou scump, mă ceartă. Asta înseamnă că e femeie de casă, știu, dar totuși, lasă-mă o dată pe an să îți iau și eu un cadou scump .”

Daniela Iliescu: Mulțumesc! Doamne ferește, că nu ești normal! Nu mai pot, tremur de emoții. Waw, mulțumesc, dar nu trebuia. Mulțumesc, vai ce frumoasă e !”, a fost dialogul dintre cei doi.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

„Ne-am gândit la asta la un moment dat! Ne-am dori foarte mult.” Laura Cosoi și soțul său își doresc să adopte un copil! Ce îi împiedică pe aceștia să facă pasul cel mare?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies