Culiță Sterp a făcut un gest emoționant pentru Ștefan de la Craiova!

Culiță Sterp a făcut un gest emoționant pentru Ștefan de la Craiova!
Culiță Sterp a făcut un gest emoționant pentru Ștefan de la Craiova!

Culiță Sterp a postat pe rețelele de socializare momentul în care i-a acordat o sumă de bani lui Ștefan de la Craiova, care a ieșit în urmă cu puțin timp din pușcărie.

Culiță Sterp este, fără doar și poate, unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România. Deși este un cântăreț desăvârșit, foarte apreciat de oameni, acesta a dat dovadă de nenumărate ori că este o persoană cu suflet mare, care oferă ajutor financiar oricărui om la nevoie. Astfel că, ultima persoană care a beneficiat de bunătatea manelistului a fost chiar Ștefan de la Craiova, care a ieșit din închisoare destul de recent.

Cântărețul l-a întâlnit pe Ștefan după o cântare pe care a avut-o în Craiova, așa că nu a putut trece indiferent pe lângă el. Artistul a scos o sumă mare de bani și l-a răsplătit pentru prestația muzicală pe care a făcut-o în stradă. Înainte să urce pe scenă, Culiță Sterp l-a văzut pe Ștefan de la Craiova în fața clubului în care trebuie să cânte, moment în care i-a oferit 200 de lei.

Mai apoi, Culiță l-a întâlnit a doua oară pe tiktoker după eveniment. În acel moment, artistul a scos un teanc de bani, din care i-a dat lui Ștefan de la Craiova încă 200 de lei după ce acesta i-a cântat artistului melodia care l-a consacrat.

„Iau un hotel să dorm și eu în seara asta, mă doare spatele. De când am ieșit din pușcărie nu mă mai droghez.

Din banii pe care îi fac îmi iau mâncare. Să vă dea Dumnezeu fericire.”, a spus Ștefan de la Craiova când l-a întâlnit pe Culiță Serp.

„Să-și iei mâncare cu banii ăia, nu-ți mai lua din alea (n. r. substanțe interzise)”, i-a răspuns Culiță Sterp.

Citește și: “Am cumpărat-o și gata.” Iancu Sterp, mărturisiri neprevăzute despre relația cu iubita lui. Cei doi au făcut un pas important pentru viitor

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Culiță Sterp a făcut un gest emoționant pentru Ștefan de la Craiova[Sursa foto: TikTok]

Citește și: „Mi-am făcut o promisiune.” Ce decizie a luat iubita lui Culiță Sterp la începutul anului

Ștefan de la Craiova, ajuns după gratii pentru furt

Ștefan de la Craiova a intrat la pușcărie în anul 2020, din cauza faptului că a jefuit o femeie, intrând peste ea în casă. Acesta a părăsit locuința femeii cu tot ce avea de valoare, bani și câteva perechi de adidași, din spusele fratelui său.

Mai mult decât atât, Ștefan de la Craiova nu se află la prima faptă, fiind recunoscut de polițiști pentru antecedentele penale pe care le are la activ de ani de zile.

„Ce-a făcut? Da, frate, a intrat peste una în casă. A luat tot din casă, de vreo 30 de milioane, vreo 10 milioane, vreo trei perechi de adidași...”, a povestit unul dintre frații lui Ștefan.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: ”Familia nu mi-a fost alături.” Ileana Sterp, mărturisiri sincere despre decizia care i-a schimbat total viața

Culiță Sterp a făcut un gest emoționant pentru Ștefan de la Craiova[Sursa foto: TikTok]

Citește și: „O să avem un nepoțel.” Culiță Sterp a făcut un anunț pe rețelele de socializare. Fanii au fost foarte curioși



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

“Mănâncă, dragă, mănâncă!” Iancu Sterp, afirmații neașteptate despre Denisa Coțolan în mediul online

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies