„Nu mă văd în postura de tată, dacă nu am fost obișnuit cu soție și așa!” Motivul pentru care Cătălin Botezatu nu se afișează cu copiii lui!

„Nu mă văd în postura de tată, dacă nu am fost obișnuit cu soție și așa!” Motivul pentru care Cătălin Botezatu nu se afișează cu copiii lui!
„Nu mă văd în postura de tată, dacă nu am fost obișnuit cu soție și așa!” Motivul pentru care Cătălin Botezatu nu se afișează cu copiii lui!

La vârsta de 56 de ani, Cătălin Botezatu nu doar că se poate lăuda cu o carieră extrem de reușită în industria modei, ci este și unul dintre cei mai notorii designeri recunoscuți atât la nivel național, cât și internațional.

În calitate de invitat în podcastul moderat de Ilincă Vandici, fostul jurat al emisiunii „Bravo, ai stil!' a ales să dezvăluie aspecte surprinzătoare din sfera sa personală, dezvăluind că are mai mulți copii decât știu oamenii.

Citește și: Motivul pentru care Cătălin Botezatu nu va fi prezent la nunta lui Dani Oțil. Ce a declarat designerul

Motivul pentru care Cătălin Botezatu nu se afișează cu copiii lui

Designerul de modă a recunoscut că și-a regăsit dragostea, dar a ales să fie discret în ceea ce privește dezvăluirile despre persoana care i-a cucerit inima.

Cu toate că a ales să rămână rezervat în ceea ce privește oficializarea relației lor, acest lucru se datorează programului său extrem de aglomerat și lipsei de timp, o provocare comună pentru o celebritate.

Într-un alt context, în calitate de invitat în podcastul moderat de Ilinca Vandici, Cătălin Botezatu a făcut declarații uluitoare care au captivat audiența.

A dezvăluit că are mai mulți copii, însă dorește cu hotărâre să-i țină departe de atenția publicului și lumina reflectoarelor.

În urmă cu mai mult timp, Andrei Iordache a devenit cunoscut în presă, după ce Botezatu a sugerat că este fiul său. Cu toate acestea, Botezatu a rămas consecvent în păstrarea vieții personale departe de ochii publicului, o alegere pe care o face pentru a proteja intimitatea și liniștea copiilor săi.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Cătălin Botezatu, dezvăluiri  din viața personală

În cadrul podcastului moderat de Ilincă Vandici, Cătălin Botezatu a făcut o dezvăluire neașteptată, mărturisind că are mai mulți copii, însă a decis să păstreze strict confidențială identitatea acestora, cu scopul de a-i proteja de presă.

Cu toate acestea, a dezvăluit că experiența sa în calitate de tată nu a fost una pe deplin trăită sau înțeleasă, nu datorită modelului parental pe care l-a avut, ci mai degrabă din cauza faptului că nu a fost căsătorit și nu a avut o experiență de viață de familie.

„Ilinca, tu știi câți am, dar am hotărât împreună cu aceștia să nu îi mai expun și să devină un subiect tabu, pentru că vor ajunge să fie subiectul tabloidelor, ei nu își doresc asta.

Unul dintre ei a vrut, dar e o junglă și a văzut, l-am lăsat să se dea cu capul singur. Am mai mulți copii decât crede lumea, dar nu spun câți. Eu nu mă simt tată din păcate, lumea iar o să mă critice… Cel mai nasol e când spune cineva „ești bunic'. Nu mă văd în postura de tată, dacă nu am fost obișnuit cu soție și așa… nu mă simt.
Nu că ai mei au fost reci, tocmai, tata și mama sunt oameni nemaipomeniți dar noi ne-am comportat ușor rece”,
a spus creatorul de modă, în cadrul podcast-ului Ilincăi Vandici.

Cătălin Botezatu este un om sincer

Cătălin Botezatu a afirmat că este direct și lipsit de diplomație în comunicarea sa, preferând să spună lucrurilor pe nume.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Creatorul de modă a spus că exprimă sincer ceea ce simte și că, dacă prietenii săi doresc să păstreze legătura, este de acord, dar nu este dispus să facă compromisuri în privința sincerității sale.

„Eu îți spun tot verde în față, asta este, sunt lipsit de diplomație, dar în același timp spun lucrurilor pe nume și pe urmă, dacă consideri că vrei să fim prieteni ca înainte, ca prima cum spun eu, e ok, dacă nu, nu. Eu trebuie să spun ce simt, pentru că altfel nu pot. Mă asigur înainte că ce spun este foarte bine agățat în este motivat de 1000 de lucruri, și spun. Nu spun niciodată gratuități și nu acuz niciodată pe nimeni de nimic fără să fiu sigur”, a mărturisit Cătălin Botezatu.

Citește și: „Nu cred că există femeie să fi fost pe barosăneală și acum să tragă la sărăcie.” Ce a spus Dana Budeanu despre Valeriu Gheorghiță



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

„Nu știu, habar nu am despre ce e vorba. N-am vorbit de o săptămână cu el.” Nelu Cortea a vorbit despre mariajul lui Cătălin Bordea. Comediantul nu știe ce se petrece

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies