„Nu mai aveam unde să fug.” Mădălina Crețan, dezvăluiri necunoscute despre căsnicia cu Nosfe

Mădălina Crețan, dezvăluiri necunoscute despre căsnicia cu Nosfe
Mădălina Crețan, dezvăluiri necunoscute despre căsnicia cu Nosfe

Moartea neașteptată a lui Nosfe a sfâșiat foarte multe inimi, iar cei care l-au cunoscut trec prin momente foarte grele. După ce i-a fost șters contul de Instagram, Mădălina Crețan a revenit pe rețelele de socializare cu un mesaj emoționant, care avea ca subiect principial povestea de dragoste dintre ea și Nosfe.

Mădălina Crețan ș i Nosfe au trăit o poveste de dragoste ca în filme, iar cei doi au avut parte de un sfârșit tragic, care din păcate, a lăsat-o cu o mare durere în suflet.

Citește și: „Degeaba am sănătate dacă nu am familie.” Iris, fiica lui Nosfe, mesaj emoționant, la o lună de la moartea tatălui său

Mădălina Crețan, dezvăluiri necunoscute despre căsnicia cu Nosfe

Moartea lui Nosfe a lăsat foarte multă suferință în urma sa, iar soția lui, Mădălina Crețan a încercat să se pună pe picioare și să își găsească puterea de a-și continua viața.

Cu toate că i-a fost șters contul de Instagram, soția lui Nosfe a revenit în mediul online pentru a fi aproape de cei care au fost lângă ea în această perioadă grea, dar și pentru a împărtăși cu internauții ceea ce gândește.

În urmă cu puțin timp, Mădălina Crețan a postat o serie de fotografii cu ea și soțul ei, dar și cu fetița lor și a lăsat și un mesaj emoționant prin care și-a transmis iubirea față de familia sa.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Cine este Mădălina Creţan, soția lui Nosfe. “Sunt soţie, mamă, blogger, iubitoare de viaţă, de animale, de natură… şi de familie… foarte mult!”

Mădălina Crețan, dezvăluiri necunoscute despre căsnicia cu Nosfe
Mădălina Crețan, dezvăluiri necunoscute despre căsnicia cu Nosfe[Sursa foto: Instagram]

Ce a declarat Mădălina Crețan

Mădălina Crețan a declarat că nu a fost soția perfectă și nici Nosfe nu a fost soțul perfect, dar cu toate acestea, iubirea dintre ei a fost sinceră și puternică și au învățat să își accepte toate imperfecțiunile.

„Îmi tot spune lumea că sunt sau că am fost soția perfectă… eu nu sunt perfectă, nimeni nu e perfect.

Perfectul există, poate, doar în Dumnezeu. Dar da, am aspirat către perfecțiune pentru că am avut motivație zilnică, pentru că el a fost perfect în ochii mei, pentru că femeia își dorește să devină perfectă pentru bărbatul ei perfect. Eu nu știam să gătesc, dar am învățat și am transformat gătitul în ceva special pentru că lui îi plăcea mâncarea. Nu știam să ofer dragoste pentru că tata și-a dorit băiat și pentru că m-a crescut cu “decât să vii acasă bătută, mai bine să nu mai vii!”, dar el mi-a oferit atât de multă încât m-am simțit responsabilă să i-o
întorc înzecit. Eu nu-mi doream neapărat copil pentru că eu eram o rasfățată, o copilă căpiată, dar el m-a făcut să simt că dragostea dintre noi e atât de mare și de puternică încât nu o mai putem ține doar în noi doi și trebuie să o mai punem într-un suflet. Eu eram răutacioasă pentru că “decât să plângă mama, mai bine să plângă mă-sa”, dar el m-a învățat că oamenii sunt greu încercați de viață și că mai bine îi înțeleg decât să îi condamn.
Eu nu stăteam la alintat și la îmbrățișat pentru că “nu eram un animăluț de companie”, dar el avea atât de mult de oferit încât nu mai aveam unde să fug să scap de toată dragostea și apoi am realizat de fapt, cât de bine se simte să te lași iubit. Deci, nu am fost perfecți, dar ne-am iubit imperfecțiunile, nu am fost perfecți dar ne-am dorit să fim unul pentru celălalt cea mai bună versiune a noastră și atât cât a fost, povestea noastră în această viață a fost perfectă.
Pentru noi”,
a fost mesajul Mădălinei Crețan pe rețelele de socializare.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Mădălina Crețan, dezvăluiri necunoscute despre căsnicia cu Nosfe
Mădălina Crețan, dezvăluiri necunoscute despre căsnicia cu Nosfe[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Oameni nevinovați.” Ce a pățit Mădălina Crețan, la două săptămâni, după decesul lui Nosfe

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Mădălina Crețan, soția artistului Nosfe, va fi audiată de Poliție

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies