Nu mai folosi NICIODATA otet pentru curatenia de Paste. Ce trebuie sa stii

Nu mai folosi NICIODATA otet pentru curatenia de Paste. Ce trebuie sa stii
Nu mai folosi NICIODATA otet pentru curatenia de Paste. Ce trebuie sa stii

Se apropie Pastele si cu totii intram in febra pregatirilor, inclusiv a curateniei generale in casa.

Recent, Societatea Romana de Pediatrie a facut public studiul "Cum isi curata romanii casele" care a aratat, printre altele, ca numarul bacteriilor dintr-o bucatarie obisnuita poate fi de 100.000 de ori mai mare decat in baie si ca pe un tocator este o acumulare de bacterii cu 200 la suta mai mare decat pe vasul de toaleta, considerat cel mai murdar loc din casa.

Un produs de curatare nu dezinfecteaza suprafetele, asa cum cu un produs de dezinfectare nu curata murdaria si praful din casa.

Desi adesea beneficiile acestora se confunda, un produs traditional de curatare nu face decat sa curete suprafetele de praf si murdarie, pe cand unul de dezinfectare are drept unic scop acela de a "omori" germenii periculosi, care pot afecta sanatatea.

Citeste pe pagina 2 de ce sa nu mai folosesti otetul la curatenie >>



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cat otet de mere trebuie sa bei zilnic ca sa slabesti 2 kilograme

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies