„Nu mai pot cu mentalități de genul acesta! Băi femeilor, voi ce impresie aveți, că ce? Eu muncesc pe nasturi sau cum?” Cristina Șișcanu, despre situația financiară din familia sa

„Nu mai pot cu mentalități de genul acesta! Băi femeilor, voi ce impresie aveți, că ce? Eu muncesc pe nasturi sau cum?” Cristina Șișcanu, despre situația financiară din familia sa
„Nu mai pot cu mentalități de genul acesta! Băi femeilor, voi ce impresie aveți, că ce? Eu muncesc pe nasturi sau cum?” Cristina Șișcanu, despre situația financiară din familia sa

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au o situație financiară prosperă.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. Cei doi sunt împreună de mulți ani și de-a lungul timpului au reușit să treacă peste numeroasele obstacole și să-și construiască o familie fericită și unită.

Cei doi soți sunt foarte activi în mediul online, acolo unde păstrează legătura cu urmăritorii lor, împărtășind cu aceștia imagini și filmulețe din activitățile lor zilnice.

Deși au parte de susținere, adesea, Cristina Șișcanu se confruntă și cu numeroase comentarii negative în mediul online, pe care le rândul său le taxează de fiecare dată.

Cristina Șișcanu, despre independența financiară

Citește și: „Abia aștept să colaborez. E greu să găsești persoane seriose, puteți să vă supărați unele dintre voi.” Cristina Șișcanu, fericită că a găsit o nouă menajeră care să o ajute la treburile casei

Cristina Șișcanu, despre situația financiară din familia sa!
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: „Pun mai multe tipuri de brânză, ou, să fac cât mai multe straturi.” Rețeta de mămăligă în straturi a Cristinei Șișcanu

In urma cu ceva timp, vedeta a primit un comentariu de la o urmăritoare care o acuză că stă cu Mădălin Ionescu pentru bani.

Văzând acest neadevăr, soția lui Mădălin Ionescu s-a făcut foc și pară și a explicat care este situația sa financiară. Cristina Șișcanu a dorit să puncteze despre cât de important este să fii independent financiar într-o relație.

„Nu mai pot cu mentalități de genul acesta și, de fapt, femeile care scriu astfel de mesaje, ele nu-și dau seama că asta este despre ele, nu este despre mine.

Am făcut acel video în care am recunoscut că de câteva ori pe an îi mai verifici telefonul lui Mădălin. „Ți-e frică să nu te părăsească că rămâi săracă!” Poftim? Băi femeilor, voi ce impresie aveți, că ce? Eu muncesc pe nasturi sau cum? Credeți că am ajuns la 40 de ani ca să depind financiar de iubitul meu, de soțul meu? Asta înseamnă că voi așa gândiți în relațiile voastre și că țineți cont în relația cu bărbatul din viața voastră de partea aceasta financiară.
Trist. Niciodată, dar niciodată, nimeni, fie că e femeie, fie că e bărbat, nu trebuie să fie dependent financiar de nimeni. Nu există așa ceva! Nu e vorba doar de părăsit, dar Doamne ferește, se întâmplă o nenorocire. Tu ce faci? Părerea mea este că ideal ar fi ca fiecare membru al familiei să fie independent financiar, inclusiv copiii, dacă există această șansă incredibilă să aibă niște venituri cât de devreme se poate, este absolut minunat.

În momentul în care ești dependentă financiar tot timpul, nu mai ai libertate. Nu mai ai libertate de acțiune. Să fii independentă financiar înseamnă să ai libertate. De aceea limitez să faci tot posibilul încă de mică, să înveți și să devii independentă financiar cât mai repede.

Citește și: Nona, imagini incendiare în mediul online. Fanii au comparat-o pe Alexandra din Casa iubirii cu ea: "Semănă..." Cum a reacționat fosta iubită a lui Patrick- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Există această concepție că femeile nu trebuie să facă mare lucru, bărbatul trebuie să aibă grijă de casă și să asigure situația financiară a familiei. Bun, sunt de acord, dar nu ca tu să stai și să te ocupi doar de treburile casnice și să nu ai niciun venit.

Eu am o relație cu Mădălin. M-am îndrăgostit de el, nu de nu știu ce situație financiară, iar când noi am pornit pe acest drum împreună, situația noastră financiară era una precară. Nu aveam cum să îl iau pentru bani. La noi a fost dragoste din aceea profundă, care s-a născut pur și simplu fără să facem nimic.”, a spus Cristina Șișcanu pe TikTok.

Cristina Șișcanu, despre situația financiară din familia sa!
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu [Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

“Extrem de bun, grijuliu și implicat.” Mihai Albu, în doliu! Fratele designerului s-a stins din viață

Ți se rupe sufletul! Emily Burghelea, imagini SFÂȘIETOARE de pe patul de spital. A fost rasă în cap și urmează să fie operată. ”Am lacrimi în ochi și aștept”

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

ulia Albu, adevărul despre cearta pe care a avut-o în parcarea unui hypermarket: "Dintr-un motiv total stupid". Ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și Mike

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Horoscop de weekend, perioada 6 - 7 iulie 2024: Sănătatea le dă bătăi de cap acestor nativi

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies