„Pun mai multe tipuri de brânză, ou, să fac cât mai multe straturi!” Rețeta de mămăligă în straturi a Cristinei Șișcanu

„Pun mai multe tipuri de brânză, ou, să fac cât mai multe straturi!” Rețeta de mămăligă în straturi a Cristinei Șișcanu
„Pun mai multe tipuri de brânză, ou, să fac cât mai multe straturi!” Rețeta de mămăligă în straturi a Cristinei Șișcanu

Cristina Șișcanu a explicat, pas cu pas, cum pregătește mămăliga în straturi.

Nu există zi pentru Cristina Șișcanu să nu să afle în bucătărie, iar atunci când soțul ei are o anumită poftă, prezentatoarea TV nu ezită să îi gătească mâncarea preferată, indiferent de ora târzie.

„Mămăliga nu este nici prea tare, nici prea moale.” Cum face Cristina Șișcanu mămăliga în straturi

Citește și: „Așa ceva nu poate fi trecut cu vederea. Este groaznic în ce societate trăim.” Cristina Șișcanu, în lacrimi pe internet atunci când a văzut comentariile răutăcioase la adresa lui Filip!

Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Fac o verificare în telefonul lui. În viață poți să ai surprize.” Cristina Șișcanu, mărturisiri neașteptate pe rețelele de socializare! De câte ori îi verifică telefonul lui Mădălin Ionescu?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Cristina Șișcanu a pregătit, de această dată, mămăligă în straturi, pentru care a folosit trei tipuri de brânză, brânză de oi, o cutie de brânză mai zemoasă, dar și cașcaval ras, care va fi un deliciu în

momentul în care se va topi la cuptor. 

„Punem apa la fiert, apoi mălaiul. Amestecăm bine, bine. Pun mai multe tipuri de brânză, ou, să fac cât mai multe straturi, dar și unt. Ungem tava cu unt. Punem un strat de mămăligă. Mămăliga nu este nici prea tare, nici prea moale. O să dăm la cuptor. Am două tipuri de brânză. Brânză de oi și o brânză care se topește, apoi punem ouă.

Brânza aceasta de oi e sărată, așa că nu punem multă și nici nu am pus multă sare în apa în care a fiert mămăliga.  Am găsit și brânza asta la cutie, o punem și pe asta, e mai zemoasă, nu e uscată. Apoi punem, din nou, un strat de mămăligă.”, a povestit Cristina Șișcanu.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Facem trei adâncituri, iar în aceste adâncituri punem trei ouă.” Cât trebuie să stea la cuptor mămăliga în straturi

După ce toate straturile de mămăligă cu brânză au fost așezate în tavă, Cristina Șișcanu face câteva adâncituri în mămăligă, unde pune ouăle, deasupra, pe ultimul strat. Toată tava va sta la cuptor pentru 20 de minute, la 190 de grade. 

„Punem deasupra brânza de oaie, să echilibreze gustul între sărat și nesărat și mai pun deasupra acest mix de cașcaval ras, care, atunci când se va încălzi, se va topi și va fi foarte gustos. Ce bine arată. Mai punem un strat de mămăligă, ultimul. Și acum, cu dosul lingurii, facem trei adâncituri, iar în aceste adâncituri punem trei ouă. Mai pun un pic de cașcaval ras deasupra și dăm la cuptor, la 190 de grade, vreo 20 de minute.

Se poate face și cu cârnați, cu bacon, tot felul de nebunii.”, a mai spus Cristina Șișcanu.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

„Așa ceva nu poate fi trecut cu vederea! Este groaznic în ce societate trăim.” Cristina Șișcanu, în lacrimi pe internet atunci când a văzut comentariile răutăcioase la adresa lui Filip!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies