“Nu mai pot să fac nimic.” Bianca Comănici se luptă cu probleme de sănătate!

“Nu mai pot să fac nimic.” Bianca Comănici se luptă cu probleme de sănătate!
“Nu mai pot să fac nimic.” Bianca Comănici se luptă cu probleme de sănătate!

Bianca Comănici a dezvăluit în mediul online că s-a trezit cu probleme de sănătate, reușind astfel să își îngrijoreze fanii.

Bianca Comănici se numără printre cele mai cunoscute și îndrăgite persoane publice de la noi din țară. Tânăra a devenit cunoscută prin intermediul emisiunii “Puterea Dragostei”, reușind să își construiască o carieră în televiziune și să strângă de partea ei o comunitate mare de fani, care îi sunt alături la fiecare pas.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Bianca Comănici

Recent, de la primele ore ale dimineții, prezentatoarea emisiunii ”Culisele iubirii” a reușit să își alarmeze admiratorii cu o veste devastatoare.

Bianca Comănici le-a mărturisit faptul că a întâmpinat câteva probleme de sănătate, însă fără să ofere mai multe detalii, căci se afla în imposibilitatea de a face acest lucru. Mai precis, Bianca Comănici a dat vestea că a rămas fără voce. Situația respectivă a speriat-o extrem de mult pe brunetă, având în vederea că seara trecută totul era bine, avea voce și putea să vorbească normal. Astfel, Bianca Comănici le-a urat admiratorilor o dimineață bună, fiind îngrijorată de starea de sănătate pe care o are.

„Bună dimineața! Sunt pe moarte, nu mai pot să mai vorbesc, nu mai pot să fac nimic. Aia a fost, aici mi-a fost. Vă iubesc!”, a spus Bianca Comănici, pe pagina sa de Instagram.

Citește și: ”A fost iubit de atâta lume...” Bianca Comănici este în doliu, după moartea unei persoane dragi

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Bianca Comănici se luptă cu probleme de sănătate[Sursa foto: Instagram]

Cu toate astea, vedeta a dezvăluit că problemele cu vocea vin după ce a avut un zbor cu avionul, care, după spusele ei din trecut, o fac întotdeauna să dea de necaz. Astfel, în urma unei călătorii, Bianca Comănici a aflat că suferă de o afecțiune care se declanșează după fiecare zbor, și care îi provoacă dureri foarte mari. 

”Din păcate, am aflat că sufăr de o afecțiune.

La decolare a fost totul bine și frumos, în schimb la aterizare am avut un fel de atac de panică, niște dureri incredibil de mari în zona frunții, zona urechii, ca niște înțepături exagerat de groaznice, am fost aproape să plâng, m-am abținut să nu plâng, bineînțeles. Am aflat că sufăr de barosinuzită, sper că zic bine. M-am uitat pe internet, pentru că nu știam despre ce este vorba și se pare că de fiecare dată când voi ateriza voi avea această problemă, așa că trebuie să merg la medic”
,
explica Bianca Comănici, pe rețelele de socializare, în urmă cu ceva timp.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Citește și: “Este a mea.” Bianca Comănici, vis împlinit înainte de Anul Nou. Cum și-a petrecut Revelionul în noua casă

Bianca Comănici se luptă cu probleme de sănătate[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

“Este a mea.” Bianca Comănici, vis împlinit înainte de Anul Nou. Cum și-a petrecut Revelionul în noua casă

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies