„Nu mi-am pierdut niciodată speranța.” Prin ce clipe grele a trecut Adina Buzatu

„Nu mi-am pierdut niciodată speranța.” Prin ce clipe grele a trecut Adina Buzatu
„Nu mi-am pierdut niciodată speranța.” Prin ce clipe grele a trecut Adina Buzatu

Adina Buzatu este o femeie care are un succes incredibil, iar creațiile sale sunt foarte apreciate și căutate de persoanele cunoscute. Meseria este totul pentru ea și încearcă pe cât se poate să facă totul bine și să nu dezamăgească pe nimeni.

Viața ei nu a fost mereu roz, iar în urmă cu puțin timp, ea a vorbit despre care sunt lucrurile care au marcat-o și cât de greu i-a fost să treacă peste ele.

Citește și: „Ne lași cu Irina?” Reacția fanilor, după ce Gina Pistol a anunțat că se retrage din televiziune

Momentele ce au marcat-o pe Adina Buzatu

Cu toate că din exterior pare că viața Alinei Buzatu este roz și are o afacere de succes, lucrurile nu au mers mereu atât de bine. Stilista a avut multe obstacole de-a lungul vieții, care, într-un fel anume, au reușit să o marcheze.

Un moment peste care a trecut cu greu este separarea de tatăl fiicei sale și faptul că a fost nevoită să o crească singură.

Din păcate, de-a lungul vieții a pierdut și o afacere pentru care s-a străduit foarte mult, dar și multe diagnostice pe care medicii i le-au pus.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Vedeta nu și-a pierdut niciodată speranța sau bucuria de a trăi și a reușit să treacă peste toate lucrurile cu zâmbetul pe buze.

„Am avut mai multe. Despărțirea de tatăl fetiței mele, Sara cu toate fricile aferente pe care le simte o mama foarte tânără, singură, cu un copil mic de mână. Pierderea afacerii la care muncisem din greu și a întregului capital care ne-ar fi putut asigura mie și fiicei mele ziua de mâine. Mai multe diagnostice șocante în concomitent, urmate apoi, la ani distanță, de o situație similară.

Să continui? Ideea e că, uitându-mă în urmă, nu îmi amintesc obstacolele, ci soluțiile, drumul pe care l-am parcurs cu capul sus, cu bucurie și energie pozitivă, întotdeauna spre mai bine. Nu mi-am pierdut niciodată speranța, nici zâmbetul și nici bucuria de a trăi. Mă bucur în fiecare zi și mulțumesc pentru tot ce am primit, de la sănătate, la Sara, la toți oamenii dragi din jurul meu, până la cele mai mici lucruri, aparent insignifiante, dar pe care nu am uitat nicio secundă să le apreciez ”, a
declarat creatoarea de modă, potrivit Fanatik.

Prin ce clipe grele a trecut Adina Buzatu
Prin ce clipe grele a trecut Adina Buzatu[Sursa foto: Instagram]

Ce meserie se aștepta toată lumea să aibă vedeta

Mama și bunica Adinei au fost profesoare de matematică, iar multe persoane au fost de părere că și ea va continua pe același drum și va deveni cadru didactic. Se pare că viața a avut alt plan pentru ea și a ajuns să aibă o slujbă de vis.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Credeam că voi fi profesor de matematică la fel ca mama și bunica sau avocat.

De fapt nu știu cât visam la asta, provin dintr-o familie de profesori și cumva toată lumea se aștepta să urmez tradiția. Mi-ar fi plăcut să cânt la pian sau să dansez, admiram sportivii practicanți de dans de societate ”, a mai adăugat designer-ul.

Prin ce clipe grele a trecut Adina Buzatu
Prin ce clipe grele a trecut Adina Buzatu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cum îți dai seama că alunițele devin periculoase. „Este important ca fiecare pacient să știe de alunițele lui, să se autoexamineze lunar.”



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

„Prima reacție este să ne separăm.” Carmen Harra, declarații despre mariajul Oanei Matache și a lui Răzvan Miheț

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies