„Nu mi-e greu, acum sunt în perioada de acceptare.” Cu ce bărbat își va petrece Deea Maxer Paștele. Cum a reacționat Dinu

„Nu mi-e greu, acum sunt în perioada de acceptare.” Cu ce bărbat își va petrece Deea Maxer Paștele. Cum a reacționat Dinu
„Nu mi-e greu, acum sunt în perioada de acceptare.” Cu ce bărbat își va petrece Deea Maxer Paștele. Cum a reacționat Dinu

Soții Maxer vor petrece un Paște cu totul diferit față de cele precedente, deoarece au ajuns să divorțeze și vor sta separați.

Dinu Maxer a petrecut o zi în urmă colorând ouăle de Paște cu copiii lor, dar cei mici vor rămâne cu mama lor în ziua sărbătorii.

 Aceasta este prima dată în cei 18 ani de căsătorie când Deea și Dinu Maxer sunt separați de sărbători, dar fiecare dintre ei are propriile planuri pentru această mare sărbătoare. Dinu Maxer a dezvăluit unde va merge fosta sa soție împreună cu cei doi copii de Paște.

Citește și: „Nu dorește să își refacă viața personală.” Dinu Maxer, decizie radicală, după divorțul de Deea

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Cu ce bărbat își va petrece Deea Maxer Paștele

Dinu Maxer a dezvăluit că a petrecut Paștele Catolic împreună cu cei mici, la bunica lor, iar astăzi aceștia vor fi alături de mama lor, Deea Maxer, care nici ea nu va rămâne acasă.

Ea va merge la fratele său, în apropierea localității Corbeanca, unde vor petrece împreună sărbătorile pascale.

„Sunt fără copii, ei au făcut Paștele cu mine, cel Catolic, acum o săptămână, la mama.Mi s-a părut firesc să-i las copiii Deei, să petreacă cu ea. S-au dus la fratele ei, lângă Corbeanca. E prima oară când sunt fără copii. Dar nu mi-e greu, dimpotrivă, acum sunt în perioada de acceptare”,   a declarat Dinu Maxer, conform Cancan.

Dinu Maxer a vopsit ouăle de Paște alături de copiii lui

Dinu Maxer a pregătit totul pentru masa de Paște, inclusiv ouăle vopsite alături de copiii lui cu o zi înainte. Cei mici vor fi cu tatăl lor duminică seara, după ce se întorc de la unchiul lor, iar Deea va fi și ea alături de ei.

„Acum se găsesc toate aceste produse tradiționale gata preparate.

Am venit cu drob și sarmale de la mama. Am vopsit ieri ouă cu copiii. Am vopsit ouă ca să le sparg singur. Au ieșit până la urmă. Copiii vin mâine seară. Singur nu-mi vine să mănânc, o să le fac o friptură când se întorc”,  a mai spus acesta.

Citește și: „Ea nu a apucat să trăiască, să se distreze.” Motivul pentru care Deea și Dinu Maxer au ajuns la divorț. Ce s-a întâmplat între cei doi, în trecut



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Pensionarele primesc pensiile mai devreme, chiar înainte de sărbătorile Pascale! Ce bani primesc, pe lângă pensii, pe 13 aprilie 2023

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies