„Nu pot să mă gândesc la el fără lacrimi în ochi.” Mihaela Rădulescu, afectată chiar și acum de moartea tatălui său, după nouă ani de la tragicul eveniment

„Nu pot să mă gândesc la el fără lacrimi în ochi.” Mihaela Rădulescu, afectată chiar și acum de moartea tatălui său, după nouă ani de la tragicul eveniment
„Nu pot să mă gândesc la el fără lacrimi în ochi.” Mihaela Rădulescu, afectată chiar și acum de moartea tatălui său, după nouă ani de la tragicul eveniment

Florin Țiganu, tatăl Mihaelei Rădulescu, a pierdut lupta cu cancerul în 2014, eveniment care a schimbat total perspectiva asupra vieții a vedetei.

De atunci, prezentatoarea TV a rămas cu un gol profund în suflet și simte lipsa tatălui său în fiecare zi. În prezent, la 9 ani de la decesul acestuia, Mihaela Rădulescu trăiește alături de partenerul și fiul său în Monaco și nu are legături strânse cu țara natală, vizitând România doar în scopuri profesionale.

Citește și: „Noi am acceptat să lucrăm pe același salariu.” Dani Oțil, despre greutățile la care l-a supus viața

Mihaela Rădulescu, încă afectată de moartea tragică a tatălui său

Mihaela Rădulescu încă resimte durerea pierderii tatălui său și nu își poate controla lacrimile atunci când vorbește despre acest subiect.

După decesul lui Florin Țiganu, ea a luat-o pe mama sa cu ea în Monaco, pentru a putea depăși mai ușor acest moment greu, dar, recent, Marilena Țiganu a hotărât să se mute înapoi în România și să-și continue viața alături de prietenele sale.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Ce a declarat Mihaela Rădulescu despre tatăl său

Fosta vedetă de televiziune a mărturisit că a avut câteva momente tensionate în viața ei, iar primul pe listă a fost pierderea tatălui său, care era un om grozav. O boală incurabilă și nemiloasă i-a luat viața prea devreme și nici acum, după nouă ani, nu se poate gândi la acesta fără să izbucnească în lacrimi.

„Am avut câteva (n. ed. momente foarte tensionate în viața ei), iar primul pe listă a fost pierderea tatălui meu grozav. Un cancer nedrept și nemilos l-a luat prea devreme și nici azi nu pot să mă gândesc la el fără lacrimi în ochi. Nimic altceva n-a fost mai dureros, în nicio altă situație nu m-am simțit mai neputincioasă, cu faima, banii sau succesul profesional la un loc, cum spui tu.

Egale cu zero în fața morții. De aceea, zic, viața e făcută să o trăim la maxim, după cum ne place, după cum ne strigă inima, nu restul lumii.”, a spus Mihaela Rădulescu, conform Viva.

Citește și: Gabriela Prisăcariu a primit un mesaj dur după ce a spus că Mihaela Rădulescu este "bunicuţă": "Dacă aş fi fost în locul tău, n-aş fi avut curaj să zic ceva"



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

“O să îmi placă mereu de ea.” Cătălin Botezatu își dorește o aventură de o noapte cu Andreea Berecleanu, Mădălina Ghenea și Mihaela Rădulescu

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies