“Nu pot să mint că sunt bine și fericită.” Fiica lui Ioniță de la Clejani, mărturisiri despre situația devastatoare din viața ei

“Nu pot să mint că sunt bine și fericită.” Fiica lui Ioniță de la Clejani, mărturisiri despre situația devastatoare din viața ei
“Nu pot să mint că sunt bine și fericită.” Fiica lui Ioniță de la Clejani, mărturisiri despre situația devastatoare din viața ei

Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, Ramona Manole, în vârstă de 31 de ani,  a traversat momente dificile de Sărbători.

Ramona Manole a pierdut sarcina în urmă cu o săptămână, iar relația cu iubitul, Ady Paris, se deteriorează din ce în ce mai mult. Contactată de Click!, bruneta a declarat faptul că bărbatul care îi făcea diverse promisiuni a hotărât să se depărteze de ea.

Citește și: ,,Trei luni de calvar.” Ramona Manole, declarații dureroase. Artista a pierdut sarcina

Fiica lui Ioniță de la Clejani, declarații despre drama prin care a fost nevoită să treacă[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Am avut febră mare, nu aveam aer!” Ce i-au transmis medicii, fiicei lui Ioniță de la Clejani, cu privire la sarcină

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Fiica lui Ioniță din Clejani este îndurerată

În urmă cu trei săptămâni, Ramona Manole a dezvăluit pentru Click! că trece prin cea mai minunată perioadă din viața sa, deoarece credea și-a găsit sufletul pereche.

Însă, lucrurile s-au schimbat radical, iar din cauza stresului, a deplasărilor pe care le-a tot făcut până acum în țară, cât și în străinătate pe la concerte, Ramona a trecut printr-un avort spontan. Mai mult decât atât, după această traumă prin care a trecut, Ady Paris, bărbatul cu care avea o frumoasă poveste de dragoste, se pare că s-a distanțat de artistă.

„Crescuse burtica, se vedea bebelușul! Nu sunt bine acum, râd ca să nu plâng.

Nu știu să explic în cuvinte ce simt. În aceste momente mă țin tare că am nevoie de mine pentru familia și copiii mei. Mă doare sufletul. Nu există medicament să îmi amelioreze durerea ce o am în inimă. Ady face acum cam ce vrea el. În toată această perioadă am fost plecată și eu, și el pe la cântări. El mi-a zis să nu mai cânt pentru că stau prea mult plecată, nu îi convenea și de atunci nu ne mai înțelegem.
Să facă ce vrea el. Eu cântările nu am să le las. Am vrut să fac ceva frumos cu dânsul, dar el nu a vrut asta. Poate Dumnezeu a pus piedica aceasta, m-am gândit eu. El în loc să mă ajute să urc mai sus, Ady voia să mă vadă la cratiță. Cum să permit eu așa ceva? Nu ne mai înțelegem deloc, nu pot să mint că sunt bine și fericită.
Eu stau numai plecată cu ale mele, el numai cu ale lui. Au intervenit discuții, gelozii și asta nu îmi convine.”
, a declarat, pentru Click!, Ramona Manole.

Citește și: Sentință definitivă pentru Fulgy, condamnat la doi ani de pușcărie

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Fiica lui Ioniță de la Clejani, declarații despre drama prin care a fost nevoită să treacă[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “Să-ți ții gura!” Viorica de la Clejani, a oferit o primă reacție după ce Fulgy a primit condamnare definitivă la închisoare

Ramona este fiica pe care Ioniță de la Clejani  nu a dorit să o recunoască. Bruneta a trăit până acum o viață plină de griji și probleme. În prezent, artista are trei copii pe care îi crește de una singură.

Ramona Manole a făcut numeroase sacrificii pentru cei mici. Din cauza lipsei banilor, ea a decis să cânte, pentru o perioadă, pe străzile din Anglia.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

„Am avut febră mare, nu aveam aer!” Ce i-au transmis medicii, fiicei lui Ioniță de la Clejani, cu privire la sarcină

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies