“Nu prea ne interesează.” Motivul pentru care Deea Codrea nu dorește să își boteze fiul

“Nu prea ne interesează.” Motivul pentru care Deea Codrea nu dorește să își boteze fiul
“Nu prea ne interesează.” Motivul pentru care Deea Codrea nu dorește să își boteze fiul

Deea Codrea a făcut dezvăluiri în exclusivitate despre decizia de a nu-și creștina fiul, având în vedere că a primit numeroase critici în spațiul public din cauza alegerii sale.

Deea Codrea, fosta concurentă a emisiunii ”Bravo, ai stil”, a devenit în urmă cu aproape 2 ani mămica unui băiețel, pe nume Iian. Cu toate astea, un lucru neștiut de majoritatea admiratorilor ei a fost faptul că, atât ea cât și partenerul ei au hotărât ca Iian să nu fie creștinat.

Deea Codrea, rezoluțiile anului 2023

Deea Codrea este conștientă de ce înseamnă mediul online și postarea unui conținut controversat care să provoace discuții.

Astfel, anul acesta are în plan să își extindă activitatea la un nivel mai înalt. Deea Codrea a vorbit într-un interviu cu WOWbiz despre planurile sale pentru anul 2023.

"În 2023 îmi doresc să îmi dezvolt mai bine partea asta de YouTube pe care am lansat-o anul trecut și nu doar asta. Am în plan și un fel de webinar, pe care oamenii vor putea să îl achiziționeze, să fie pas cu pas, să învețe despre stil, cum să și-l dezvolte, cum să își formeze o garderobă capsulă, cum să își facă un

detox în garderobă, cu să facă smart shopping. Se va pune accent pe fiecare tip de siluetă, cromatică, e ceva personalizat.", a declarat Deea Codrea, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Ela Crăciun a adoptat doi copii din Kenya

Motivul pentru care Deea Codrea nu dorește să își boteze fiul[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: „Avem această teamă.” Motivul pentru care Deea Codrea, de la „Bravo, ai stil! Celebrities” nu vrea să se recăsătorească

Deea Codrea a discutat și despre familie, mai exact despre faptul că ea și soțul ei își doresc să îl implice mai mult pe cel mic în activitățile lor, și să călătorească în vacanțe.

"O să mergem în aceleași vacanțe în care mergem de obicei pe perioada verii.

Vrem să îl includem și pe Iian în tot felul de activități, că acum este mai mare.", a mărturisit Deea Codrea, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro. 

Motivul pentru care Deea Codrea nu își botează fiul

După ce a dat vestea că nu are de gând să își creștineze copilul, decizie luată împreună cu familia, mai mulți internauți au sărit cu critici în mediul online, catalogând acest gest ca fiind unul neobișnuit și greșit.

Cu toate astea, Deea a simțit să le ofere o replică pe măsură.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

"În general, normalul e definit de fiecare persoană în parte, pentru că e perfect normal ce am decis. Nu prea ne interesează alte păreri. A fost o alegere pe care am luat-o pentru copilul meu, mai bine spus nu am luat nicio alegere, l-am lăsat pe el să decidă asta în viitorul apropiat sau îndepărtat.", a precizat Deea Codrea, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro. 

Citește și: Cum poți fi alături de copilul tău în primul lui an de viață. ,,Este foarte simplu”

Motivul pentru care Deea Codrea nu dorește să își boteze fiul[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ea este preferata Deei Codrea din sezonul 7 „Bravo, ai stil! Celebrities”. Care a fost reacția concurentei nominalizate



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Deea Codrea, probleme mari de sănătate după ce a născut în apă: „Lumea mi-a zis că sunt inconștientă”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies