„Nu putea să moară fără să mă îmbrățișeze.” Claudia Pătrășcanu a izbucnit în lacrimi, atunci când a vorbit despre tatăl ei. Ce i-a spus bărbatul, înainte să se stingă din viață

„Nu putea să moară fără să mă îmbrățișeze.” Claudia Pătrășcanu a izbucnit în lacrimi, atunci când a vorbit despre tatăl ei. Ce i-a spus bărbatul, înainte să se stingă din viață
„Nu putea să moară fără să mă îmbrățișeze.” Claudia Pătrășcanu a izbucnit în lacrimi, atunci când a vorbit despre tatăl ei. Ce i-a spus bărbatul, înainte să se stingă din viață

Claudia Pătrășcanu a fost invitată în emisiunea "În Oglindă" și, într-o stare de durere, a vorbit despre tatăl său care a murit la doar 37 de ani. În această emisiune, ea și-a deschis sufletul și a adus la viață amintirile cu părintele său.

Artista îl descrie pe tatăl său ca pe un om bun, cu o inimă mare și un exemplu demn de urmat. El a fost mereu prezent în viața ei și i-a învățat să prețuiască fiecare moment.

Citește și: „Ai înțeles total greșit.” Bianca Drăgușanu și Vica Blochina nu își mai vorbesc?! Motivul pentru care cele două au rupt prietenia

Claudia Pătrășcanu a izbucnit în lacrimi, atunci când a vorbit despre tatăl ei

 Claudia Pătrășcanu a declarat, de asemenea, că a crescut într-o familie în care părinții săi s-au iubit foarte mult, un lucru important pe care fiecare copil ar trebui să-l experimenteze în familia sa.

„Rar mi-e dat să vorbesc. Mi-aduc aminte de tata. Era un tată exemplu, atât de bun, atât de cald, iubitor. Îi plăcea muzica, așa ne-a crescut, cu muzică. Mi-l amintesc perfect. Ca tată.

Nu știu ca și soț, asta poate să spună mama. Am trăit și am copilărit într-o familie cu părinți care s-au iubit. Și asta e foarte important. Copilul să vadă și să simtă acest lucru, pentru că doar așa va crește și va ajunge un om bun, curat, drept, cinstit și de bază. Cine a zis că educația, primii 7-10 ani contează, chiar a avut dreptate. Asta e foarte important”, a mărturisit Claudia Pătrășcanu, în cadrul emisiunii „În Oglindă”.

Claudia Pătrășcanu a izbucnit în lacrimi, atunci când a vorbit despre tatăl e
Claudia Pătrășcanu a izbucnit în lacrimi, atunci când a vorbit despre tatăl e[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Tatăl Claudiei Pătrășcanu, un exemplu pentru copiii săi

Claudia Pătrășcanu simte prezența tatălui său în viața sa de zi cu zi și consideră că acesta îi este alături mereu. Deși își exprimă regretul că tatăl său nu a avut ocazia să își cunoască nepoții, ea le vorbește constant despre el.

Cântăreața îi recunoaște meritul părintelui său în a-i fi fost un model și a-i fi inspirat pașii pe care i-a urmat în viață.

„Trăiește în sufletul meu zi de zi. Trăiește lângă mine, îl simt. Și mă rog. Cred că și el de acolo, de sus, m-a ajutat foarte mult în perioada grea, și în perioadele frumoase.Le vorbesc copiilor despre bunicul lor și regret că n-a existat șansa asta, să îi cunoască pe nepoți.

Mai cred un lucru, dacă el ar fi fost și ar fi existat, cu siguranță ar fi știut să-mi ia apărarea. Am avut nevoie de el în momentele grele, în care simțeam că sunt singură și că nimeni nu putea să mă apere. Copiii fiind foarte mici... Era singurul care putea să facă ceva, să pună piciorul în prag, că până la urmă un bărbat contează foarte mult în viața unui copil sau a unei femei.
Și acum, că deschidem subiectul, îl simt aici (n. red pe tatăl ei). Avea o voce atât de frumoasă... Cânta la acordeon. Nu știu, cred că așa a fost să fie, după moartea lui să mă descopăr, să-mi descopăr calitățile vocale, să duc eu mai departe cântecul”,
a mai spus Claudia Părtășcanu.

Vedeta nu a putut uita cum a murit tatăl său, deoarece a fost o adevărată traumă pentru ea.

Colegii ei au venit și au luat-o de la școală și i-au spus că bărbatul s-a stins din viață, moment în care Claudia Pătrășcanu nu mai știa ce să facă.

„Oh, da... Îmi aduc aminte, normal, nu se uită (n.r. cum a murit tatăl ei). A fost o traumă pentru mine, un șoc. Colegii mei au venit și m-au luat de la școală, mi-au spus că tata a murit. Nu știam pe unde calc, mi-am uitat și ghiozdanul, nu știu ce am făcut. Stăteam în stația de autobuz și nu auzeam decât urlete. O auzeam pe mama, pentru că a avut o încercare a morții, să spun așa, cu câteva seri înainte. A fost întors din drum și apoi știu de la mama că el a trimis după mine la școală să mă aducă, pentru că nu putea să moară fără să mă îmbrățișeze. Am ajuns, ne-am luat la revedere unul de la celălalt. Și așa a plecat tata. Nu a murit acasă, a murit la spital, dar măcar a murit împăcat că ne-a văzut pe mine, pe fratele, pe mama. A fost o moarte dură, pentru că era tânăr. Era un om atât de frumos și de bun. Și foarte credincios. Cred că Dumnezeu a vrut să-l ia. Mi-a spus că mă iubește foarte mult”, a mai spus vedeta.

Citește și: Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

Claudia Pătrășcanu a izbucnit în lacrimi, atunci când a vorbit despre tatăl e
Claudia Pătrășcanu a izbucnit în lacrimi, atunci când a vorbit despre tatăl e[Sursa foto: Facebook]

Citește și: O nouă lovitură cruntă pentru Noemi, după divorţul de Mihai Mitoşeru! Stewardesa este obligată să restituie sume uriaşe companiei aeriene cu care se judecă pentru drepturile tatălui decedat!



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

„Nu știu cine și-ar permite.” Bianca Drăgușanu își dorește daune morale de la Claudia Pătrășcanu

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies