„Nu se gătește înaine. E foarte important.” Rețeta simplă de lasagna, cu doar câteva ingrediente, a Paulei Chirilă

„Nu se gătește înaine. E foarte important.” Rețeta simplă de lasagna, cu doar câteva ingrediente, a Paulei Chirilă
„Nu se gătește înaine. E foarte important.” Rețeta simplă de lasagna, cu doar câteva ingrediente, a Paulei Chirilă

Află din rândurile următoare care este rețeta de lasagna simplă a Paulei Chirilă, pentru care ai nevoie doar de câteva îngrediente și care nu se gătește înainte.

Paula Chirilă este foarte activă pe rețelele de socializare și este mereu în legătură cu urmăritorii săi.

Pe lângă activitatea profesională pe care o desfășoară și aparițiile TV cu care îi ține mereu la curent pe cei din social media, Paula Chirilă împarte din rețetele sale ușoare, care nu necesită mult timp de preparare și care pot fi făcute foarte ușor chiar la tine acasă.

Recent, vedeta a gătit lasagna și a împărtățit rețeta pe pagina sa de Facebook.

Rețeta de lasagna a Paulei Chirilă 

Citește și: „Cel mai ușor de făcut fel de plăcintă. Ingredientele sunt puține, se face foarte repede.” Rețeta de plăcintă cu iaurt a Paulei Chirilă

Citește și: „Cea mai rapidă și gustoasă rețetă de negresă cu glazură de ciocolată, pufoasă, gustoasă și super fină.” Paula Chirilă a dezvăluit rețeta sa de negresă cu glazură de ciocolată

Chiar dacă pare complicat să realizezi o lasagna de la 0, vedeta ne arată pas cu pas cum face acest preparat chiar la ea acasă și pentru care nu ai nevoie de ingrediente foarte sofisticate.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Pentru a face o lasagna după rețeta Paulei Chirilă ai nevoie de:

  • 70 g unt topit
  • Ulei
  • 70 g făină
  • 700 ml lapte călduț
  • Sare
  • Piper
  • Nucșoară (opțional)
  • Condimente după gust
  • Vin alb
  • 1 kg carne
  • Foi de lasagna cumpărate
  • Două cepe
  • Morcovi
  • Sos de roșii

Mod de preparare lasagna

Paula Chirilă a explicat pas cu pas modul de pregătire al preparatului lasagna. Procesul este unul simplu, chiar dacă pare că avem de-a face cu multe ingrediente, iar rezultatul este de-a dreptul delicios.

Primul pas este să adăugăm untul topit într-o tigaie, împreună cu uleiul și făina.

„Punem untul topit, uleiul și  făina în ploaie și amestecăm până se face o pastă pe care o mai ținem pe foc un pic, să se omogenizeze tot.

După ce am amestecat bine de tot și rapid, pe foc foarte mic, încep să incorporez laptele câte un pic și amestec  mereu, foarte energic.

Compoziția este din ce în ce mai cremoasă și mai lăsăm 20 de minute pe foc. Adăugăm sare, piper și nucșoară pentru aromă.

Cât ținem compoziția pe foc, 20 de minute, trebuie să amestecăm încontinuu să nu se prindă.”,

spune Paula Chirilă  despre sosul bechamel al rețetei de lasagna.

Citește și: Ce avere are, de fapt, Dan Puric: „Mergem la bancă să arăt conturile”. Actorul a dezvăluit ce a făcut în paralel cu teatrul- kanald.ro

Citește și: Nuntă transformată într-o baie de sânge. Trei bărbați înarmați au deschis focul asupra invitaților- stirilekanald.ro

În timp ce sosul bechamel stă timp de 20 de minute pe foc, dar îl amestecăm constant, putem să preparăm sosul de carne de care avem nevoie.

„Am făcut foarte rapid un sos bolognez dintr-un kg de carne, două cepe și morcov. Am tăiat cepele mărunt, le-am călit puțin, împreună cu morcovul dat prin răzătoare, am călit și carnea ca să se pătrundă bine, după care am adăugat un pic de vin alb, apă, condimente după gust și verdeață, dacă vreți.” , adăugă Paula, în timp ce povestește modul de preparare.

Pașii cei mai importanți ai rețetei sunt gata, așa că tot ce mai avem de făcut este să montăm lasagna și să o punem la cuptor, la 180 de grade, timp de o oră.

„Lăsăm să se răcorească foarte puțin și începem să montăm lasagna. Punem sosul bechamel, apoi foile de lasagna (cumpărate), mai punem un strat de sos bechamel, apoi sosul de carne și mozzarella rasă. După care pun, din nou, un strat de foi, sos bechamel, sos carne, mozzarella rasă. Introducem la cuptorul încălzit la 180 de grade timp de o oră și lăsăm să se coacă liniștită.”, a mai spus Paula Chirilă. 

“Nu se gătește înaine. E foarte important.” Rețeta simplă de lasagna, cu doar câteva ingrediente, a Paulei Chirilă
“Nu se gătește înaine. E foarte important.” Rețeta simplă de lasagna, cu doar câteva ingrediente, a Paulei Chirilă[Sursa foto: Instagram-Paula Chirilă ]



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

„Cea mai rapidă și gustoasă rețetă de negresă cu glazură de ciocolată, pufoasă, gustoasă și super fină.” Paula Chirilă a dezvăluit rețeta sa de negresă cu glazură de ciocolată

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Drama neștiută a actriței Ileanei Stana Ionescu! Coșmarul casei din Pipera: ”Au furat și au plecat”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Alexandra și Gagea au dat cărțile pe față! „Vrei să punem punct? Eu plec acasă!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți între patru ochi și ce decizie radicală au luat în privința relației lor

Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia


Cookies