„Nu se potrivea nimic cu nimic din ceea ce îmi trebuia mie. S-a produs un declic la un moment dat.” Laura Cosoi, detalii neștiute despre începutul relației sale cu Cosmin Curticăpean!

„Nu se potrivea nimic cu nimic din ceea ce îmi trebuia mie. S-a produs un declic la un moment dat.” Laura Cosoi, detalii neștiute despre începutul relației sale cu Cosmin Curticăpean!
„Nu se potrivea nimic cu nimic din ceea ce îmi trebuia mie. S-a produs un declic la un moment dat.” Laura Cosoi, detalii neștiute despre începutul relației sale cu Cosmin Curticăpean!

Laura Cosoi a vorbit despre începuturile relației sale cu soțul său, Cosmin Curticăpean.

Laura Cosoi este o actriță foarte îndrăgită de la noi din țară, cu o carieră de succes, fiind apreciată pentru talentul său, dar și pentru felul său de a fi, naturală, asumată și plină de viață.

Astfel, în vârstă de 41 de ani, vedeta are parte de tot ceea ce își dorește. Are o carieră de succes, este iubită și apreciată de publicul său, dar și de Cosmin Curticăpean, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Laura Cosoi și soțul său sunt împreună de mai mulți ani, iar de-a lungul timpului au ajuns să fie un exemplu pentru multe familii din România. Cei doi au întemeiat o familie în anul 2015, atunci când au devenit soț și soție, iar ulterior, familia lor s-a mărit treptat, odată cu venirea pe lume a celor trei fetițe ale cuplului.

Laura Cosoi a mărturisit că nu a fost atrasă la început de soțul său

Citește și: „Hai să ne pozăm fundul și să-l punem pe Instagram. Credeam că e ceva de capul tău. Ai cam luat-o razna.” Laura Cosoi, crticată dur în mediul online după ce a postat o imagine provocatoare

Laura Cosoi, detalii neștiute despre începutul relației sale cu Cosmin Curticăpean!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Povestea de dragoste a Laurei Cosoi și a lui Cosmin Curticăpean a început într-un mod neașteptat, după cum relatează blondina. Potrivit spuselor sale, cei doi erau prieteni de mai bine de 10 ani, însă actrița nu îl vedea ca pe un potențial soț și tată pentru copiii săi.

Cu toate acestea, la un moment dat, Laura Cosoi a început să îl vadă cu alți ochi pe Cosmin Curticăpean, iar de atunci și până în prezent, cei doi sunt de nedespărțit.

 „În cei 10 ani în care noi am fost amici nu s-a întâmplat niciodată – în ceea ce mă privește aș putea spune 100% – să îl văd ca potențial iubit. Nu se potrivea nimic cu nimic din ceea ce îmi trebuia mie ca bărbat, soț, viitor tată pentru copii. Și s-a produs un declic la un moment dat.”, a mărturisit Laura Cosoi pentru  unica.ro.

Cum reușesc Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean să facă față provocărilor din viața de cuplu

Citește și: “Nu pot să fiu convinsă!” Ce a declarat Laura Cosoi, cu privire la o a patra sarcină

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Laura Cosoi, detalii neștiute despre începutul relației sale cu Cosmin Curticăpean!

Laura Cosoi și soțul său au reușit de-a lungul timpului să facă față obstacolelor care au apărut de-a lungul relației lor. Cei doi reușesc să se împartă cu brio între viața de familie și cea de cuplu, fiind foarte implicați în creșterea și educația celor trei fetițe ale lor. Ba mai mult decât atât, de-a lungul anilor au păstrat vie pasiunea dintre ei și au făcut tot ce le-a stat în putință pentru ca povestea lor de dragoste să reziste în timp.

 „Mi se pare că destinul, dacă ar fi să credem în ceva ce ne este scris dinainte, așa a fost să fie pentru noi. Toate drumurile ne-au adus împreună, fără niciun fel de greșeală. Am construit o relație foarte frumoasă, dincolo de pasiune și iubire care s-a instalat destul de repede, pentru că orice căsnicie are, evident, perioade bune, perioade mai puțin bune. Mi se pare că, dincolo de pasiune și iubire, clar iubirea trebuie să existe altfel nu ai cum să salvezi nimic. Iubirea trebuie să fie pe primul loc, să faci în așa fel încât să-ți păstrezi iubirea, că apoi se rezolvă restul. Sunt perioade pe care le poți depăși mult mai ușor dacă iubești. , a mai spus Laura Cosoi pentru sursa menționată anterior.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

„Nu mai există. S-a terminat totul” Care este cea mai mare suferință a lui Fuego! Artistul a ținut totul secret timp de mulți ani

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies