“Nu pot să fiu convinsă!” Ce a declarat Laura Cosoi, cu privire la o a patra sarcină

“Nu pot să fiu convinsă!” Ce a declarat Laura Cosoi, cu privire la o a patra sarcină
“Nu pot să fiu convinsă!” Ce a declarat Laura Cosoi, cu privire la o a patra sarcină

Laura Cosoi este o fericită mămică a 3 fetițe. Însă știați ce a declarat aceasta cu privire la o a patra sarcină?

Laura Cosoi este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi din țară. Aceasta a debutat în cariera sa de actriță în urmă cu foarte multă vreme, atât în lumea cinematografică, cât și pe scena teatrului. Odată cu înaintarea sa în cariera de succes, aceasta a adunat o comunitate nenumărată de fani, datorită talentului și perseverenței sale. 

 

Ce a declarat Laura Cosoi despre o eventuală sarcină 

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean, soțul său, trăiesc o frumoasă poveste de iubire, de mai bine de 10 ani de zile, având împreună și trei fiice, pe nume Rita, Vera și Lara. Așadar, aceasta este, fără doar și poate, o femeie împlinită, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Astfel, nu de foarte mult timp, Laura Cosoi a mărturisit faptul că soțul său își mai dorește încă un copil, însă nu își dorește să grăbească lucrurile, ci dimpotrivă, aceasta lasă totul să vină de la sine. 

„Eu cred că da (n.red.: vor mai veni și alți copii), dar nu pot să fiu convinsă. Acum nu pot să spun decât că Dumnezeu știe cum le va aranja. Sănătoși să fie. Cosmin își dorește foarte mult”, a mărturisit Laura Cosoi. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

laura cosoi copii
Ce a declarat Laura Cosoi, cu privire la o a patra sarcină[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Am un gol în stomac.” Laura Cosoi trece prin momente triste. Ce a mărturisit actrița

 

Laura Cosoi a mărturisit câteva aspecte despre depresia postnatală 

În ciuda faptului că, Laura Cosoi este o mândră mamă a trei frumoase fetițe, atunci când vine vorba despre prima sa sarcină, aceasta a mărturisit faptul că a trecut prin anumite stări de anxietate, din cauza faptului că și-a petrecut o bună perioadă de timp, în casă.

Cu toate acestea, se declară o persoană norocoasă atunci când vine vorba despre depresia postnatală, de care nu a suferit.  

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Nu, n-am suferit. Aș fi putut să ajung la anxietate după nașterea Ritei, când am stat mai mult acasă decât am făcut-o după celelalte două sarcini. E doar părerea mea. Eu cred că acest concediu de doi ani este un pericol. Lipsește profund socializarea care să nu fie neapărat în parc cu alte mămici în care să discuți numai despre copii. Ca femei, avem nevoie și de alte lucruri pe care să le facem.

Ok, nu poți să-ți dai copilul la creșă, dar cred că după un an ar trebui să te iei în considerare mai mult. ”, a punctat aceasta

laura cosoi si cosmin critcapean
Ce a declarat Laura Cosoi, cu privire la o a patra sarcină[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Mă regăsesc pe mine, ca mama. Îl regăsesc pe Cosmin, ca pe tatăl meu, în acțiunile pe care le are și în lucrurile pe care le face.” Care este relația dintre Laura Cosoi și cea care i-a dat viață



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

„Când s-a măritat o bună prietenă, am admirat rochia ei de mireasă şi materialul rochiei.” Gina Pistol a povestit motivul pentru care a purtat două ținute în ziua nunții

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies