„Am un gol în stomac.” Laura Cosoi trece prin momente triste. Ce a mărturisit actrița

„Am un gol în stomac.” Laura Cosoi trece prin momente triste. Ce a mărturisit actrița
„Am un gol în stomac.” Laura Cosoi trece prin momente triste. Ce a mărturisit actrița

În urmă cu două decenii, Laura Cosoi și-a făcut debutul în lumea actoriei, unde a atras atenția în industria showbiz-ului din România.

De-a lungul timpului, ea a suferit schimbări, devenind soție și mamă a trei fete, dar cariera sa în teatru și cinematografie nu doar că a supraviețuit, ci chiar a continuat să prospere.

Laura Cosoi închide un capitol profesional al vieții sale

Chiar dacă este dedicată în totalitate rolului de părinte, Laura Cosoi nu a abandonat viața sa profesională și a dovedit că poate să găsească echilibrul perfect între familia sa și cariera în lumea spectacolului.

Ca dovadă a angajamentului său, ea face acum parte dintr-un proiect de televiziune nou, care va fi lansat în curând și va include numeroase personalități celebre.

Pentru a-și atinge obiectivele, Laura Cosoi a depus mult efort și a petrecut mult timp departe de casă, în special pe malul mării, unde au avut loc filmările pentru acest proiect. Ea și-a dedicat întregul suflet și a experimentat o gamă variată de emoții, învățând mereu că fiecare experiență aduce cu sine o lecție nouă.

După o perioadă lungă de filmare intensă, Laura Cosoi a făcut o declarație pe contul său de Instagram. În drum spre o nouă zi de filmare, vedeta a mărturisit că acestea sunt ultimele scene pe care le interpretează în proiectul respectiv. Cu doar două zile rămase în această producție, care se apropie de final, rolul său se încheie aici, iar acest fapt o emoționează profund, deoarece va fi văzută de un public larg.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: „În viață e fain să faci lucruri.” Ce a mărturisit Laura Cosoi despre faptul că s-a pozat fără haine

Laura Cosoi trece prin momente triste
Laura Cosoi trece prin momente triste[Sursa foto: Facebook]

Ce a declarat Laura Cosoi pe rețelele de socializare

Această etapă finală a provocat o gamă complexă de emoții pentru Laura Cosoi.

Pe de o parte, există un sentiment de regret că un proiect atât de mare și frumos se apropie de sfârșit. Pe de altă parte, există bucurie și mândrie în sufletul ei că a avut privilegiul de a face parte din distribuția acestui nou film românesc.

„Astăzi merg la filmări. Mai am două zile, o să-mi lipsească foarte mult. Am un gol în stomac, dar știu că o să fie minunat și mă bucur.

Orice lucru frumos se și termină, dar mă bucur că am trăit experiența asta unică”, a spus Laura Cosoi, pe pagina sa de Instagram.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Laura Cosoi va putea fi văzută atât pe micul, cât și pe marele ecran, într-o producție în care va împărți scena cu alte personalități cunoscute din industria actoriei și din alte domenii. Printre aceste nume se numără Adela Popescu, Răzvan Fodor, Radu Vâlcan, Toto Dumitrescu, Jorge, Adelina Pestrițu, Florin Călinescu, Emi Alupei și mulți alții.

Laura Cosoi trece prin momente triste
Laura Cosoi trece prin momente triste[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Laura Cosoi. “Totul este la superlativ, ca de obicei!”



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Macarons, un desert delicios, elegant și sofisticat! Experimentează savoarea inconfundabilă a acestui desert!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies