„În viață e fain să faci lucruri.” Ce a mărturisit Laura Cosoi despre faptul că s-a pozat fără haine

„În viață e fain să faci lucruri.” Ce a mărturisit Laura Cosoi despre faptul că s-a pozat fără haine
„În viață e fain să faci lucruri.” Ce a mărturisit Laura Cosoi despre faptul că s-a pozat fără haine

Laura Cosoi s-a confruntat cu o situație delicată și a fost întrebată cum ar reacționa dacă fiicele ei ar vedea imaginile cu ea dezbrăcată. Răspunsul vedetei a uimit pe toată lumea.

Laura Cosoi este o personalitate renumită în industria showbiz-ului din România. Talentata actriță a participat la un eveniment monden, unde a fost intervievată și a făcut mărturisiri uimitoare. Ea se bucură de o viață de familie fericită și este binecunoscut faptul că a avut o relație anterioară cu Smiley, care recent s-a căsătorit cu Gina Pistol.

Citește și: „Nu cred că este nimic excepțional că ai grijă de familie.” Laura Cosoi a vorbit despre ceea ce face soțul ei, atunci când rămâne singur acasă

Ce a mărturisit Laura Cosoi despre familia ei

Conform afirmațiilor actriței, perioada sarcinii a fost foarte solicitantă, adăugând și procesul, dar și lipsa de somn care a persistat pe parcursul celor 9 luni.

„A fost o pregătire, sarcină, naștere, alăptat, te obișnuiești cu nesomnul, încă din sarcină, adică nu e chiar așa că te ia prin surprindere.”, a spus vedeta, conform Cancan.

Vedeta a mai spus că pe vremuri nu existau atât de multe metode de contracepție, dar în momentul actual este o alegere. Blondina și-a dorit mereu o familie mare și frumoasă, iar spre bucuria ei și a soțului ei, acest lucru s-a întâmplat.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Pe vremuri cred că nu aveau încotro, că nu erau atât de multe metode de contracepție.

Acum e o alegere în ceea ce ne privește, noi ne-am dorit o familie frumoasă, mare, și ne-a ieșit. Așa că sănătoși să fie, că de crescut vor crește cu siguranță.”, a punctat artista, pentru sursa precizată.

Cu toate acestea, ea consideră că feminitatea trebuie să fie un exemplu pentru ele, similar cu modul în care își amintea de mama sa în ritualurile de înfrumusețare pe care le făcea acasă.

Vedeta își dorește ca fiicele ei să o vadă în același mod în care o vedea ea pe mama sa, pentru a putea avea naturalețea, autenticitatea, activitatea fizică și o energie pozitivă.

„Vor alege, cu siguranță, ce li se potrivește. Însă feminitatea trebuie să fie un exemplu pentru ele, să te vadă, așa cum eu o urmăream pe mama mea în ritualul de înfrumusețare pe care îl făcea acasă.

Așa mi-aș dori să mă vadă și ele pe mine, cum o vedeam eu pe mama, să poată să se raporteze la naturalețe, la firesc, la sport, la o energie bună. În rest oricum vor face ce vor vrea ele, adică nu poți să controlezi.”, a punctat vedeta.

Ce a mărturisit Laura Cosoi despre faptul că s-a pozat fără haine
Ce a mărturisit Laura Cosoi despre faptul că s-a pozat fără haine[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ce ar face dacă ar afla fetițele sale de imaginile cu ea dezbrăcată

Laura a mai spus că este foarte mândră de realizările sale, inclusiv de pictorialele realizate pentru coperțile revistelor. Aceasta nu consideră subiectul tabu și intenționează să înrămeze toate aceste coperți pentru a le păstra ca amintiri.

„Sunt foarte mândră, nu ai înțeles. Sunt atât de mândră că acum intenționez să înrămez toate coperțile pe care le-am făcut, inclusiv cea despre care vorbești tu.

Nu e un subiect tabu pentru mine, eu mi-am dorit foarte mult acel pictorial, a ieșit foarte bine, sunt foarte mândră de ce-am făcut, n-aș da timpul înapoi să schimb absolut nimic. Nu am niciun fel de regret. Și acum, nu știu dacă le-aș repeta, că nu mai e momentul. Dar în viață e fain să faci lucruri pe care să ți le asumi, să ai încredere în tine, să îți dea încredere dacă nu ai. Și sunt OK, deci nu cred că am vreun regret. Nu mă jenez absolut deloc.”, a mai spus Laura.

Ce a mărturisit Laura Cosoi despre faptul că s-a pozat fără haine
Ce a mărturisit Laura Cosoi despre faptul că s-a pozat fără haine[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Laura Cosoi. “Totul este la superlativ, ca de obicei!”



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

„Am avut o relație toxică.” Andreea Raicu, declarații despre relația cu Tudor Chirilă. Care a fost, de fapt, motivul despărțirii?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies