„Nu știai nici dacă va trăi, nici dacă trăiește, nici dacă va trăi și va fi sănătoasă! A fost cel mai greu moment.” Care a fost cel mai greu moment din viața Cristinei Cioran?

„Nu știai nici dacă va trăi, nici dacă trăiește, nici dacă va trăi și va fi sănătoasă! A fost cel mai greu moment.” Care a fost cel mai greu moment din viața Cristinei Cioran?
„Nu știai nici dacă va trăi, nici dacă trăiește, nici dacă va trăi și va fi sănătoasă! A fost cel mai greu moment.” Care a fost cel mai greu moment din viața Cristinei Cioran?

Cristina Cioran a vorbit despre cel mai greu moment din viața sa.

Cristina Cioran a adus pe lume în urmă cu aproape trei ani o fiică, pe nume Ema. Micuța este cea mai mare bucurie din viața actriței, care, chiar dacă nu mai formează un cuplu cu tatăl fiicei sale, continuă să păstreze o relație apropiată cu acesta, de dragul copilului.

Deși nașterea Emei a fost un moment frumos al vieții sale, pentru Cristina Cioran a fost și cel mai greu moment.

Invitată în cadrul podcastului lui Jorge, Cristina Cioran a vorbit deschis despre greutățile prin care a trecut în momentul în care a devenit mamă.

Citește și: „Nu e nevoie să te dezbraci ca să fii mișto. Eleganța, sexualitatea, misterul, astea sunt cu totul, sunt un pachet.” Cristina Cioran, despre cum să te îmbraci ca să câștigi interesul unui bărbat

Care a fost cel mai greu moment din viața Cristinei Cioran?
Cristina Cioran și fiica sa[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: „Nu vom folosi ulei, cartofi și vom pune carne slabă de vițel, dovlecel și vânătă! Cât de bine miroase, totul este grozav.” Rețeta de musaca pentru dietă a Cristinei Cioran

Cristina Cioran nu a putut să-și vadă fiica după naștere

Care a fost cel mai greu moment din viața Cristinei Cioran?
Cristina Cioran și fiica sa [Sursa foto: Facebook]

Fiica actriței s-a născut prematur în perioada în care România era grav afectată de pandemia de Covid. De aceea, Cristina Cioran nu a putut să fie alături de fiica sa, care a fost ținută la incubator timp de o lună și jumătate. În toată acea perioadă, actrița a fost trimisă acasă și lăsată să își vadă copilul doar 10 minute pe săptămână.

 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Nașterea Emei a fost un moment frumos, dar în același timp foarte greu, pentru că s-a născut prematur, la 29 de săptămâni.

Prea devreme, cu două luni și jumătate mai devreme. A fost cel mai greu moment pentru că nu știai nici dacă va trăi, nici dacă trăiește, nici dacă va trăi și va fi sănătoasă. Sunt niște momente de cumpănă absolută, care au fost într-adevăr, cele mai grele momente din viața mea. Au mai fost și alte momente grele, dar pe ăsta nu l-a învins niciunu. Sper să nu mai fie niciun alt moment atât de dificil și atât de greu.
A fost totul încununat cu faptul că trebuia să părăsesc spitalul, pentru că era spital Covid. După 3 zile eu a trebuit să mă duc acasă. Copilul a rămas o lună și jumătate la incubator și am avut voie să o văd 10 minute o dată pe săptămână. Nu era vina personalului medical sau a medicilor. Era o lege turbată și proastă, dată de Ministerul Sănătății, care nu au mai ținut cont de nimic.
Așa au reușit să fie înmormântați oameni fără familii, să se nască copii fără părinți de față. A fost o perioadă foarte grea. Ar trebui să plătească cei care au luat asemenea decizii. Din păcate, nu plătesc
.”, a povestit Cristina Cioran.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

„Eu, Anamaria Prodan, sunt un om de afaceri! Pot fi numită și vedetă pentru că am făcut performanță și în televiziune.” Anamaria Prodan, despre cariera sa de succes

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies