„Nu știu cu ce-oi fi eu blestemată pe lumea asta!” Ce a pățit Getuța Sterp cu mașina și cum a rezolvat problema

„Nu știu cu ce-oi fi eu blestemată pe lumea asta!” Ce a pățit Getuța Sterp cu mașina și cum a rezolvat problema
„Nu știu cu ce-oi fi eu blestemată pe lumea asta!” Ce a pățit Getuța Sterp cu mașina și cum a rezolvat problema

Getuța Sterp a postat un filmuleț în care își începe ziua cu câteva probleme la mașină.

Getuța Sterp este mâna dreaptă a mamei Geta, așa că tot ce ține de fermă se află în mâinile mezinei.

„Trebuie să mă duc să iau niște oi.” Ce probleme a întâmpinat Getuța cu mașina

Citește și: „Pentru comenzi lăsați mesaj în privat la mama pe Tik Tok!” Cât costă un kilogram de pastramă în magazinul mamei Geta? Ingredientele secrete pe care le folosește pentru a-i da gust!

Getuța Sterp
Getuța Sterp[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: „Am băgat ouă de casă cu trei esențe mici.” Rețeta rapidă de clătite pufoase a mamei Geta

Nu de fiecare dată lucrurile merg așa cum ne-am dori sau cum și-ar dori Getuța, așa că înainte să meargă să ia câteva oi, fiica mamei Geta a observat că mașina nu mai pornește, desi abia a fost la reparat.

Rezolvarea a venit de la o altă mașină mai mică din curte, așa că după ce a primit puțin current, Getuța s-a putut bucura, din nou, de autoturism și a mers să își rezolve treburile care nu suportau amânare. „Nu știu cu ce-oi fi eu blestemată pe lumea asta să nu pornească mașinile. Am dus mașina la reparat, bateria e nouă, nu știu ce are, la electromotor sau nu știu.
Îi dau curent să vedem dacă pornește. Trebuie să mă duc să iau niște oi. A pornit, pentru cine se pricepe.”,
a povestit Getuța Sterp pe rețelele de socializare.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ce a spus Getuța Sterp despre munca pe care o face zilnic, la fermă

Getuța Sterp
Getuța Sterp[Sursa foto: Facebook]

Familia Sterp este una dintre cele mai îndrăgite familii de la noi din țară, care s-a făcut remarcată prin talentul muzical al lui Culiță și Iancu, dar și prin felul de a fi al tuturor membrilor familiei, muncitori și foarte gospodari. Getuța, mezina familiei Sterp, duce munca grea la fermă și se ocupă de tot ce ține de oi.

A ținut să transmită în nenumărate rânduri că nu există cale ușoară prin care se fac sumele de bani, așa că este dedicate, împreună cu mama ei, ducând mai departe afacerea familiei.  „ Ce vreau eu de fapt să vă spun și să evidențiez este faptul că dacă muncești și îți vezi cât de cât de treabă, e imposibil să nu ai strictul necesar. Dar, din păcate, în zilele noastre îs foarte mulți tineri cărora nu le place munca.
Și scuzați-mă, dar îmi place să fiu directă. Majoritatea tinerilor se droghează, beau, fumează, au vicii.
S incer vă zic, eu chiar muncesc mult, atât muncă fizică, cât și psihică. Să nu confundați. Înțeleg, sunt persoane cu dizabilități, persoane care nu pot să muncească, au un picior rupt, o mână, au diferite probleme de sănătate.”, a mai spus Getuța acum ceva timp, pe rețelele de socializare.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

„Am băgat ouă de casă cu trei esențe mici!” Rețeta rapidă de clătite pufoase a mamei Geta

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies