“Nu știu dacă se așteptau.” Mama lui Theo Rose a dezvăluit la TV sexul bebelușului

“Nu știu dacă se așteptau.” Mama lui Theo Rose a dezvăluit la TV sexul bebelușului
“Nu știu dacă se așteptau.” Mama lui Theo Rose a dezvăluit la TV sexul bebelușului

Cum a reacționat familia lui Theo Rose când au aflat vestea că fiica lor va deveni mamă?

Vestea că Theo Rose și iubitul ei vor avea un copilaș a uimit pe toată lumea. Dacă admiratorilor artistei nu le-a venit să creadă faptul că Theo este gravidă, familia a fost în extaz când a aflat. Părinții cântăreței au trăit emoții de profunde de bucurie. Mai mult decât atât, se pare că tatăl artistei și-a făcut deja planuri în calitate de viitor bunic.

Citește și: “E adevărat, o să aveți un nepoțel sau o nepoțică!” Theo Rose a recunoscut oficial în mediul online că este însărcinată

Mama lui Theo Rose a dezvăluit la TV sexul bebelușului[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “Un spectacol de Lia Bugnar.” Anunțul făcut de Anghel Damian, la puțin timp după ce s-a descoperit că Theo Rose este însărcinată

Declarația mamei lui Theo Rose care a ridicat multe semne de întrebare

Mama lui Theo Rose a făcut primele dezvăluiri după ce lumea a aflat că artista și Anghel Damian urmează să devină părinți pentru prima oară.

Aceasta a dezvăluit că a primit vestea cu multă bucurie și este mai fericită ca oricând. La un moment dat, însă, a lăsat să se înțeleagă că familia cunoaște deja sexul bebelușului, sau, cel puțin, tatăl ei și-ar dori să fie băiat. Așadar, tatăl cântăreței este nerăbdător să cunoască bebelușul, și este entuziasmat de noul statut, acela de bunic.

" Mama lui Theo Rose: Cum pot să comentez? Sar în sus.

Sunt un om fericit, un părinte care asta așteaptă de la o vreme. Mă gândesc la pensionare acum, că trebuie să stau cu bebelușul, dacă vine. Să fie sănătoși! Și ce să zic, să ne bucure viața, că asta așteptăm. Asta e împlinirea noastră.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Reporter: Bunicul este fericit?

Mama lui Theo Rose: Vă dați seama că are și planuri, îl duce la fotbal.", a declarat mama lui Theo Rose, într-un interviu pentru o emisiune.

Citește și: “Păi, nu e mai frumos așa?” Nea Mărin și Alex Leonte, declarații după vestea că Theo Rose a rămas însărcinată cu Anghel Damian

Mama lui Theo Rose a dezvăluit la TV sexul bebelușului[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Theo Rose. ”Totul vine din copilărie. Toate lucrurile de care m-am temut atunci când eram copil și pe care am încercat să le ascund sub preș de-a lungul timpului"

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Reacția lui Theo Rose și a iubitului ei când au aflat că vor fi părinți

Mama lui Theo Rose a dezvăluit faptul că anunțul sarcinii i-a bucurat foarte tare pe artistă și pe Anghel Damian. Femeia susține că amândoi sunt mai fericiți ca oricând, mai ales artista, care iubește enorm copiii.

" Reporter: Când v-a anunțat Theo?
Mama lui Theo Rose: Așa, de puțin timp, de o săptămână, două.

Au venit în vizită. Chiar nu eram acasă și când am auzit că e rost de o veste bună am făcut stânga împrejur. Ne-am bucurat. Avem o familie mai mare și ne-am bucurat cu toții. Theo a fost asumată din prima. A spus că dacă pică, asta e, nu e problemă. Ea iubește foarte mult copiii, a și botezat câțiva copilași. Nu știu dacă se așteptau, astea sunt problemele lor, nu ne băgăm noi, dar sunt foarte fericiți." , a mai spus mama lui Theo Rose, în cadrul emisiunii.

Citește și: Theo Rose va avea primul copil! Artista și Anghel Damian vor deveni părinți

Mama lui Theo Rose a dezvăluit la TV sexul bebelușului[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

“Păi, nu e mai frumos așa?” Nea Mărin și Alex Leonte, declarații după vestea că Theo Rose a rămas însărcinată cu Anghel Damian

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies