„Nu sunt în stare să mă abțin! Întotdeauna am împins limita mai încolo cu mersul la club, mâncatul excesiv de dulciuri.” Raluca Bădulescu, despre viciile care i-au marcat existența

„Nu sunt în stare să mă abțin! Întotdeauna am împins limita mai încolo cu mersul la club, mâncatul excesiv de dulciuri.” Raluca Bădulescu, despre viciile care i-au marcat existența
„Nu sunt în stare să mă abțin! Întotdeauna am împins limita mai încolo cu mersul la club, mâncatul excesiv de dulciuri.” Raluca Bădulescu, despre viciile care i-au marcat existența

Raluca Bădulescu, mai sinceră ca niciodată! Ce vicii are jurata „Bravo, ai stil!”?

Raluca Bădulescu este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din țară, care de-a lungul timpului a trecut prin numeroase transformi, ajungând astăzi să aibă o formă de invidiat, pe care se străduiește cu toată silința să o mențină.

Cu toate acestea, deși și-a dorit toată viața să fie o persoană slabă, vedeta Kanal D a mărturisit în repetate rânduri că are o pasiune pentru dulciuri.

Invitată în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată pe Kanal D, blondina a dezvăluit care sunt celelalte vicii ce i-au marcat existența.

Ce vicii are Raluca Bădulescu?

Citește și: „Și dacă vine mâine sfârșitul lumii, să ne prindă bine îmbrăcați! Să te îmbraci în fiecare zi ca și cum acea ar fi ultima zi în care trăiești!” Cât de des își cumpără Raluca Bădulescu haine

Raluca Bădulescu, despre viciile care i-au marcat existența
Raluca Bădulescu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: „Evităm pălăriile de cucoane. Indiferent de faptul că este frig afară, să alegem ceva cu stil.” Raluca Bădulescu, sfaturi de stil pentru sezonul de iarnă! Cum putem să fim la modă în sezonul rece

Despre Raluca Bădulescu este foarte cunoscut faptul că este o împătimită a hainelor și a dulciurilor. Însă, puțini sunt cei care știu că, de-a lungul vieții, vedetei i-a fost extrem de greu să respecte anumite limite.

Dacă aș fi slabă și la kilograme, la cât de multe vicii am, aș fi Dumnezeu pe pământ. Faptul că fac cumpărături excesive, cred că și ăsta e un viciu.

Faptul că mănânc prea multe prăjituri, și ăsta e un viciu. Nu sunt în stare să mă abțin. Toată copilăria îmi amintesc că mă luptam cu problema asta acasă și mama cu tata îmi spuneau „Un om educat nu are cum să ajungă la aceste kilograme pentru că un am educat știe să își impună o limită.” Întotdeauna am avut această tendință să trec limita, să sar pârleazul, să împing limita mai încolo.
Eu întotdeauna am împins limita mai încolo în ceea ce privește mersul la club, mâncatul excesiv de dulciuri
.”, a dezvăluit Raluca Bădulescu.

Raluca Bădulescu se teme de posibilele tragedii din viața sa

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Tot în cadrul emisiunii lui Denise Rifai, Raluca Bădulescu a dezvăluit că are viața pe care și-a dorit-o întotdeauna și că, în cazul în care la un moment dat se va întâmpla o tragedie în viața sa, nu va ști cum să o gestioneze.

Eu sunt un om binecuvântat. Părinții mei sunt sănătoși, copilul meu este sănătos, prietenii mei la fel. Cu câteva excepții care m-au făcut să sufăr foarte mult, în rest, m-a binecuvântat Dumnezeu cu atât de mult noroc încât nu am experimentat tragedii în viața asta, pe care nu știu

cum să le manageriez. Nu știu ce va fi, dacă s-ar întâmpla, nu știu cum să le manageriez. Fiecare moment al vieții mele este o minune. Nu știu cum se va întâmpla, însă, când ceva nu va mai fi. Nu sunt pregătită. În general, am un obicei, lucrurile de care îmi e frică, le pun într-o cutiuță, le dau deoparte și nu umblu la cutiuța aceea niciodată .”, a mai spus Raluca Bădulescu. 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„Eu nu am vrut să divorțez! Chestia aia cu înșelatul, a trecut pe lângă mine, nici nu mă interesează.” Lidia Fecioru, dezvăluiri despre divorț! De ce a divorțat, de fapt, astrologul?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies