„Nu sunt mămoasă!” Mihaela Tatu a vorbit despre fiica sa Ioana, care a decis să plece de lângă ea, în urmă cu zece ani. Care este relația actuală a celor două

„Nu sunt mămoasă!” Mihaela Tatu a vorbit despre fiica sa Ioana, care a decis să plece de lângă ea, în urmă cu zece ani. Care este relația actuală a celor două
„Nu sunt mămoasă!” Mihaela Tatu a vorbit despre fiica sa Ioana, care a decis să plece de lângă ea, în urmă cu zece ani. Care este relația actuală a celor două

Mihaela Tatu nu a fost prezentă niciodată împreună cu fiica ei la televizor și acum dezvăluie informații necunoscute despre relația sa cu Ioana, care are 38 de ani.

Mihaela Tatu, una dintre cele mai cunoscute personalități din jurnalismul românesc, a făcut declarații rare despre relația sa cu fiica sa, Ioana. Într-un interviu recent, Tatu a discutat despre modul în care a crescut-o pe Ioana și despre evoluția relației lor de-a lungul anilor. Observând asemănarea izbitoare dintre mamă și fiică, fanii au rămas surprinși.

Citește și: Mihaela Tatu, invitată duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Mihaela Tatu se vede rar cu fiica ei

După spusele jurnalistei, Ioana are în momentul actual 38 de ani și nu mai locuiește în România. Cele două se văd foarte rar, de 3-4 ori pe an, dar datorită tehnologiei foarte avansate discută destul de des și relația mamă-fiică a rămas la fel de puternică.

„Ne vedem la 3 zile (n.r.:

pe cameră), trăiască tehnologia. Ne vedem, vorbim foarte des și punem țara la cale", a declarat Mihaela Tatu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Mihaela Tatu a explicat că nu a fost niciodată o mamă care să fie foarte protectivă și a fost mai interesată să o învețe pe fiica sa să fie independentă și să își asume responsabilitatea pentru propriile decizii.

De fapt, jurnalista a dezvăluit că, la un moment dat, Ioana i-a reproșat că nu a fost mai implicată în viața ei și că nu i-a oferit mai multe sfaturi de care să țină cont în viață.

„Eu niciodată n-am fost mămoasă, sunt o mamă atipică, am fost mai mult în zona de a face lucruri împreună. Nu sunt mămoasă, chiar mi-a reproșat la un moment dat că nu i-am ghidat mai mult hotărârile în viață.

I-am construit personalitatea în așa fel încât să se responsabilizeze, să știe să ia hotărâri în viață și să suporte consecințele, să se gândească de două ori înainte să ia o hotărâre", a mai spus Tatu.

Chiar și așa, jurnalista este mândră de fiica sa și se consideră o mamă fericită și mulțumită. Cu toate că este departe, se bucură că aceasta a reușit să își întemeiască o familie minunată în afara României.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cu ce se ocupă Ioana Tatu, fiica de 38 de ani a fostei jurnaliste, peste hotare

Fiica Mihaelei Tatu, Ioana, în vârstă de 38 de ani, este singurul său copil și trăiește în Germania de zece ani, lucrând ca programatoare în Berlin. Chiar dacă se întâlnesc rar, relația dintre ea și mama sa este una specială și apropiată, asemănătoare cu cea dintre două surori.

„Ea a fost designer interior și a descoperit matematica în această poveste și acum studiază informatica”, spunea Mihaela Tatu în urmă cu câțiva ani, la TV, despre cariera fiicei sale.

Citește și: Mihaela Tatu a divorţat de soţul ei dintr-un motiv incredibil: „L-am întrebat dacă poate spune „te iubesc”, nu a putut, așa că am ales să mergem mai departe”



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Mihaela Tatu, transformare incredibilă! Uite cum arată şi cu ce se ocupă acum fosta prezentatoare tv!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies