„Nu te inflama, că înflorește părul verde.” Anamaria Prodan, cuvinte dure pentru Aluziva. Ce s-a întâmplat între cele două

„Nu te inflama, că înflorește părul verde.” Anamaria Prodan, cuvinte dure pentru Aluziva. Ce s-a întâmplat între cele două
„Nu te inflama, că înflorește părul verde.” Anamaria Prodan, cuvinte dure pentru Aluziva. Ce s-a întâmplat între cele două

Anamaria Prodan a avut o reacție dură la adresa Aluzivei, fosta jurnalistă care e acum influencer, după ce aceasta a criticat modul în care vedeta și-a exprimat mesajul într-un videoclip de pe rețelele de socializare în care își arăta aspectul la vârsta de 50 de ani.

Pe secțiunea Instastory de pe Instagram, Anamaria Prodan a răspuns criticilor aduse de Aluziva și a explicat că declarațiile ei au fost, de fapt, ironice.

  „Să o facem cunoscută și pe Abuziva sau cum se numește”, a transmis impresara.

Citește și: „Îngerul vieții mele.” Anamaria Prodan trece prin clipe dureroase, după ce a fost la mormântul mamei sale. Ce mesaj a transmis impresara pe rețelele de socializare

Anamaria Prodan, explicații pe Instagram

Impresara i-a transmis că o pupă și că îi recomandă cel mai bun și sănătos regim alimentar.

  „Te pupă Anamaria Prodan și îți recomandă cel mai bun și sănătos regim alimentar! Video a fost făcut pentru haterii oribili și cumpliți care nu-și arată și fețele hidoase, schimonisite de răutate și invidie! Abuziva, nu te inflama, că înflorește părul verde.

Sper că ai înțeles”, a scris Anamaria Prodan.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Anamaria Prodan, cuvinte dure pentru Aluziva
Anamaria Prodan, cuvinte dure pentru Aluziva[Sursa foto: Facebook]

Ce a declarat Aluziva despre Anamaria Prodan

Recent, Anamaria Prodan a împărtășit pe Instagram, unde are o comunitate de un milion de urmăritori, un clip video în care se demachiează pentru a-și aplica machiajul.

Ea a evidențiat că nu are nicio urmă de machiaj pe față, arătând către cameră. Ea a ales să se prezinte în mod natural și, într-un fel, a provocat femeile să arate la fel de bine ca ea la vârsta de 50 de ani.

„Mă pregătesc pentru make-up. Mă demachiez, că am avut cremă pe față. Și apropo, pentru fraierii ăștia. Așa arată Anamaria Prodan demachiată la 50 de ani.

Și slabă, și frumoasă, ca să muriți de ciudă, graselor și urâtelor! La 25-30 de ani, să slăbiți și să aveți grijă de voi!”, a spus Anamaria Prodan.

Aluziva, cunoscută atât ca fostă jurnalistă cât și ca influencer, a răspuns la declarațiile făcute de Anamaria Prodan și a subliniat faptul că modul în care vedeta a transmis mesajul a deranjat-o.

„Doamna flexează că are un ten frumos la 50+ ani, fără machiaj, și că e slabă.

Apoi plusează cu `graselor și urâtelor, pune-ți mâna și slăbiți, să arătați ca mine la 50 de ani. Ce poate fi mai trist decât o femeie bogată, celebră, deșteaptă, frumoasă, stăpână pe ea etc. care flexează și se… pe alte femei care nu sunt la fel de frumoase, slabe sau șmechere ca ea?  Ce poate fi mai trist decât o femeie care toată viața s-a luptat pentru respect într-un domeniu dominat de bărbați, care a tras să ajungă aici și care, într-un final, alege să atace tot femeile?”, a scris Alina Greavu pe Instagram.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Pe lângă cele prezentate mai sus, Aluziva a mai adăugat că nu există nimic mai trist decât o femeie care toată viața s-a luptat pentru respect într-un domeniu dominat de bărbați

care a tras să ajungă aici și care, într-un final, alege să atace tot femeile și că impresara doar se laudă pe sine și jignește persoanele cărora le-a adresat mesajul.

Dorește doar să fie laudă de sine și o jignire pentru persoanele cărora le este adresat mesajul. Cum se transmite un mesaj sănătos, pozitiv, constructiv, care încurajează la obiceiuri sănătoase și care dorește binele persoanelor cărora le este adresat mesajul: arăt bine la 50 de ani și am ten frumos pentru că am grijă de mine. Pentru a arăta și voi așa, e important să aveți grijă de voi încă din tinerețe. Cum se transmite un mesaj care provoacă angoasă, umilește și încurajează aceleași idei toxice și stereotipuri leșinate și care dorește doar să fie laudă de sine și o jignire pentru persoanele cărora le este adresat mesajul: fraierilor, așa arăt la 50 de ani, slabă și frumoasă. Să muriți de ciudă, graselor și urâtelor, care ar trebui să puneți mâna la 20-30 de ani să slăbiți”, a spus în încheiere Aluziva.

Anamaria Prodan, cuvinte dure pentru Aluziva
Anamaria Prodan, cuvinte dure pentru Aluziva[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Am consiliu de familie.” Anamaria Prodan și-a adus noul iubit acasă. Care a fost reacția copiilor săi



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

„M-a cucerit cu felul de a fi.” Anamaria Prodan, mai sinceră ca niciodată. Impresara este în culmea fericirii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies