„Nu te mai înjosi pentru bani” Gabriela Cristea, pusă la zid de fani. Ce a postat bruneta în mediul online?

„Nu te mai înjosi pentru bani” Gabriela Cristea, pusă la zid de fani. Ce a postat bruneta în mediul online?
„Nu te mai înjosi pentru bani” Gabriela Cristea, pusă la zid de fani. Ce a postat bruneta în mediul online?

Află din rândurile următoare care este detaliul ce i-a scos din minți pe urmăritorii Gabrielei Cristea.

Gabriela Cristea este o vedetă foarte cunoscută la noi în țară. Prezentatoarea TV are două decenii de când este în lumina reflectoarelor, iar de-a lungul carierei sale au existat mulți oameni care au îndrăgit-o, dar și alții care îi criticau fiecare apariție.

De curând, bruneta și-a deschis o afacere cu haine pentru femei pe care le promovează pe paginile sale de socializare, acolo unde a obținut un număr generos de urmăritori.

Afacerea Gabrielei Cristea a avut un real succes încă din primele zile, fiind o mulțime de cliente care s-au bucurat de produsele comercializate de prezentatoarea TV. În schimb, există și unele persoane care critică modul de prezentare al acestora în mediul online.

Ce au observat fanii în fotografiile Gabrielei Cristea

Citește și: „V-am explicat deja.” Cum a reacționat Lia Bugnar, atunci când a fost întrebată despre Theo Rose

Gabriela Cristea, pusă la zid de fani
Gabriela Cristea, pusă la zid de fani[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Gabriela Cristea a postat în mediul online mai multe fotografii în care purta o rochie din noua ei colecție. Prezentatoarea TV postează adesea pe paginile sale de socializare imagini cu activitățile sale zilnice, dar și fotografii din platoul emisiunii pe care o prezintă.

Astfel, bruneta a îmbrăcat rochia din noua sa colecție în cadrul emisiunii pe care o prezintă, iar fanii au observat un detaliu care i-a scos din sărite. Datorită orelor îndelungate pe care Gabriela Cristea le-a petrecut pe scaun, rochia roșie pe care o purta s-a șifonat. Cu toate acestea, bruneta a decis totuși să posteze în mediul online imaginea respectivă cu rochia șifonată. Astfel, comentariile răutăcioase nu au întârziat să apară.

Ce comentarii răutăcioase a primit Gabriela Cristea pe pagina sa de socializare

Citește și: „Nu atunci ne-am cunoscut.” Carmen Brumă a vorbit despre momentul în care s-a cunoscut cu Mircea Badea

Gabriela Cristea, pusă la zid de fani
Gabriela Cristea, pusă la zid de fani[Sursa foto: Facebook]

Gurile rele au observat imediat rochia șifonată a prezentatoarei TV și au simțit nevoia să o pună la punct.

Printre comentariile pe care bruneta le-a primit la postarea sa se numără și unele care critică faptul că pozele sale sunt prea editate, dar și altele care critică modul în care Gabriela Cristea își promovează hainele, punând accent pe faptul că materialul din care este făcut rochia nu este unul calitate.  

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 „Tare aș vrea să văd poza originală, și nu una retușată din cap până'n picioare”, „Toate pe care le afișezi sunt șifonate”, „Mai ai de expus șifonături Gabriela??? Fii fată serioasă, nu te mai înjosi pentru bani!”, „Vâscoza nu e naturală. E un material produs din celuloză (pe care o poți numi produs natural până la o limită) tratată chimic. O fi rochia drăguță și turma probabil o va cumpăra, dar unde e responsabilitatea ta de influencer?”, „Foarte șifonată, nu este un material prea de calitate”, „Prea șifonată...

așa ceva nu, niciodată”, „Materialul nu pare a fi de calitate, se șifonează foarte tare”,   sunt doar câteva dintre comentariile negative ale internauților.

 

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

„Trei zile, până a venit rezultatul, am înnebunit.” Valeria Arnăutu este cu moralul la pământ. Ce i s-a întâmplat artistei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies