„Nu te supăra, dar mi se pare că sunt Angry Birds! Dacă mă vede Serghei, zice că-s supărată.” Ce modificări și-a făcut Anisia Gafton? Actrița a trecut pragul salonului de cosmetică!

„Nu te supăra, dar mi se pare că sunt Angry Birds! Dacă mă vede Serghei, zice că-s supărată.” Ce modificări și-a făcut Anisia Gafton? Actrița a trecut pragul salonului de cosmetică!
„Nu te supăra, dar mi se pare că sunt Angry Birds! Dacă mă vede Serghei, zice că-s supărată.” Ce modificări și-a făcut Anisia Gafton? Actrița a trecut pragul salonului de cosmetică!

Anisia Gafton s-a răsfățat cu o vizită la salonul de cosmetică.

Anisia Gafton este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde păstrează legătura cu urmăritorii săi din mediul online, ținându-i la curent cu fiecare schimbare care se petrece în viața sa. Actrița și-a surprins urmăritorii atunci când a apărut pe contul său de TikTok într-un mod în care până și ea a rămas surprinsă.

Anisia Gafton, păcălită de cosmeticiană

Citește și: „Sărbătorile trebuie petrecute în familie. Trebuie să te enervezi acolo, nu în altă parte.” Anisia Gafton a mărturisit cum petrece în perioada sărbătorilor de iarnă

Citește și: „Mama era mai vulcanică, dintr-o bucată și mai ironică. Făcea voci și imita pe toată lumea care venea la noi în casă.” Anisia Gafton, dezvăluiri neștiute despre copilăria sa

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

De când aparițiile sale pe micul ecran sunt din ce în ce mai frecvente, Anisia Gafton este extrem de atentă la aspectul său fizic.

În urma cu putin timp, actrița s-a răsfățat la un salon de cosmetică, acolo unde a apelat la o procedură de vopsire a sprâncenelor și de eliminare a mustății. Cu toate acestea, în momentul în care a văzut cum arată sprâncenele sale, Anisia Gafton a avut parte de un adevărat șoc. Sprâncenele sale erau încă acoperite cu vopsea, iar cosmeticiana a vrut doar să facă o glumă cu actrița.

Îuuu! Dar, ce-s așa de groase? Nu te supăra, dar mi se pare că sunt Angry Birds! Dacă mă vede Serghei, zice că-s supărată, dar eu sunt fericită. Așa, cu aripile astea de corb? Dacă fac așa îmi iau zborul! Așa o să rămân? A, să nu-mi spui că a fost o glumă. Numai eu să glumesc, mai trebuie să glumească și alții cu mine! Așa da !”, a spus Anisia Gafton în cadrul unui video de pe pagina sa de TikTok.

Anisia Gafton, despre procedura de înlăturare a mustății

Ce modificări și-a făcut Anisia Gafton? Actrița a trecut pragul salonului de cosmetică!
Anisia Gafton[Sursa foto: Instagram]

Pe lângă procedura de vopsire a sprâncenelor, Anisia Gafton a apelat și la o procedură de înlăturare a mustății nouă. Este vorba de înlăturarea mustății cu ața, de care actrița este foarte mulțumită.

Noua metodă de înlăturare a mustății cu ață.

E prima dată și ia din rădăcină. Este incredibil!”, a mai spus Anisia Gafton pe TikTok.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

„Aveam 28 de ani. Știa puțin de boala asta, dar a venit galopant! Și-ar fi dorit enorm să vadă nepoțeii, dar nu comanzi tu.” Cătălin Oprișan, despre pierderea mamei sale

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă purtată de Anda Adam la nunta cu Joseph Eudor Mohaci

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Alexandra și Gagea au dat cărțile pe față! „Vrei să punem punct? Eu plec acasă!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți între patru ochi și ce decizie radicală au luat în privința relației lor

Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia


Cookies