Nu vreau sa imi mai cer scuze pentru ca imi pun copilul pe primul plan

Nu vreau sa imi mai cer scuze pentru ca imi pun copilul pe primul plan
Nu vreau sa imi mai cer scuze pentru ca imi pun copilul pe primul plan

Spui de prea multe ori "iarta-ma", "imi pare rau", "scuza-ma"... Gasesti prea multe motive sa te simti vinovata, dar chiar trebuie sa ne simtim vinovati ca prioritatea noastra este sa avem grija de copii?

Mamele se trezesc de multe ori ca spun "imi pare rau". De prea multe ori! Fie ca iti ceri iertare pentru ca trebuie sa anulezi planurile cu prietenii pentru ca micutul tau are ceva probleme, fie ca o faci pentru ca ai uitat pur si simplu sa raspunzi la un mesaj pentru ca l-ai deschis chiar inainte de un (nou) episod de lacrimi si suspine care nici macar nu stii de unde au venit...

Citeste si: Cum sa ramai sanatoasa cand cel mic este racit sau gripat

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Hai sa lasam ipocrizia la o parte pentru o secunda: nicio mama care are cel putin un copil acasa nu vrea sa isi tot ceara scuze pentru ca viata intervine mereu in calea planurilor.

O facem din politete, dar de fapt nu ne pare rau. Pentru ca asta este! Nu ranesti sentimentele nimanui atunci cand anulezi o intalnire pentru ca copilul tau are nevoie de tine. Deci de ce sa spui "imi pare rau"? Cresti un copil, nu faci nimic gresit.

Inainte sa fim parinti, toti am strambat din nas cand auzeam pe cineva spunand ca familia e pe primul loc.

Poate chiar i-am judecat pe altii ca nu stiu sa isi faca timp si pentru altceva in afara de copil.

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Raluca Bădulescu, specialistul Kfetele pe FASHION: Ce să purtăm şi ce să evităm să purtăm în cazul siluetelor mai plinuţe

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies