„Nu vreau să mai știu nimic despre România. Orice este posibil dacă vrei cu adevărat.” Ce face astăzi bărbatul care a ucis-o pe Mihaela Runceanu

„Nu vreau să mai știu nimic despre România. Orice este posibil dacă vrei cu adevărat.” Ce face astăzi bărbatul care a ucis-o pe Mihaela Runceanu
„Nu vreau să mai știu nimic despre România. Orice este posibil dacă vrei cu adevărat.” Ce face astăzi bărbatul care a ucis-o pe Mihaela Runceanu

Tristețea și misterul înconjoară încă povestea tragică a Mihaelei Runceanu, o artistă cu o voce extraordinară, a fost luată din viață prematur, la vârsta de 34 de ani, în anul 1989, când se afla în apogeul carierei sale muzicale.

Cei care au ascultat muzica ei nu pot uita momentul când aceasta a fost ucisă cu sânge rece de un tânăr de doar 21 de ani, Daniel Cosmin Ștefănescu, care o ajuta cu diverse servicii în schimbul unor sume de bani.

Citește și: „Am fost anunţaţi de nişte turişti că o persoană este la firul apei. Că este înecată.” Cine a fost DJ Lalla, tânăra găsită pe plajă fără suflare

Ce face astăzi bărbatul care a ucis-o pe Mihaela Runceanu

Daniel Cosmin Ștefănescu era un apropiat al casei și adesea vizita locuința artistei. În noaptea tragica de 1 noiembrie 1989, cei doi au decis să se întâlnească pentru a urmări un film. Cu toate acestea, această întâlnire avea să fie ultima pentru talentata cântăreață.

Mihaela Runceanu a fost ucisă cu cruzime prin strangulare, folosindu-se de un cablu de telefon, iar apoi agresorul a incendiat cadavrul acesteia, stropindu-l cu benzină.

Această crimă șocantă a lăsat o rană adâncă în sufletele fanilor săi și în lumea muzicii românești.

Deși Daniel Cosmin Ștefănescu a susținut în permanență că este nevinovat și că autorul real al crimei este altcineva, ale cărui nume nu-l poate dezvălui, el a fost condamnat la 25 de ani de închisoare. Cu toate acestea, asasinul și-a ispășit doar 17 ani din pedeapsa sa și a fost ulterior eliberat.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

În ce stadiu este criminalul Mihaelei Runceanu, Daniel Cosmin Ștefănescu

Mihaela Runceanu a avut un destin tragic, care întristează chiar și acum o mulțime de oameni care i-au ascultat muzica. La numai 34 de ani, în anul 1989, atunci când se afla în culmea succesului, artista a fost ucisă  cu sânge rece de Daniel Cosmin Ștefănescu, pe atunci un tânăr de doar 21 de ani, care o

ajuta cu diferite servicii, în schimbul cărora cântăreața îi dădea bani.

Era un apropiat al casei și obișnuia să vină în locuința sa. În noaptea în care s-a produs tragedia, cei doi au hotărât să se întâlnească pentru a se uita la un film, pe data de 1 noiembrie 1989, numai că acea noapte avea să fie ultima pentru artistă.

Mihaela Runceanu a fost ucisă prin strangulare cu un cablu de telefon, după care a fost stropită cu benzină, dându-i-se foc.

Criminalul, chiar dacă și astăzi susține că este nevinovat și că autorul crimei este altcineva, al cărui nume nu poate să-l dezvăluie, a fost condamnat la 25 de ani de închisoare, dintre care și-a ispășit doar 17 ani, fiind ulterior eliberat.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Mi-e bine. Am plecat în Anglia. Lucrez la un depozit, în apropiere de Londra. Nu vreau să mai știu nimic despre România. Orice este posibil dacă vrei cu adevărat. Motivația o găsim în noi dacă o căutăm adânc”, spunea criminalul, în urmă cu câțiva ani, potrivit Click!.

Citește și: Cine este Adrian Enache. „Nu mă crede nimeni că am 56 de ani”

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Delia, trupa Taxi, Mario Fesh şi Kaira, pe scena „Trofeului Tinereții“ Amara 2022, la a 54-a ediție a evenimentului

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies