,,Numai tu faci asta!”. Fanii Gabrielei Cristea, reacție dură pe rețelele de socializare. Ce anume i-a nemulțumit pe urmăritorii vedetei

,,Numai tu faci asta!”. Fanii Gabrielei Cristea, reacție dură pe rețelele de socializare. Ce anume i-a nemulțumit pe urmăritorii vedetei
,,Numai tu faci asta!”. Fanii Gabrielei Cristea, reacție dură pe rețelele de socializare. Ce anume i-a nemulțumit pe urmăritorii vedetei

Gabriela Cristea este o prezentatoare foarte apreciată, însă de data aceasta fanii au fost destul de duri cu ea. Vedeta tocmai ce s-a întors din vacanță și a apărut din nou pe micile ecrane, iar internauții au avut critici destul de dure la adresa ei. Ce i-au transmis aceștia!

Pentru prezentatoarea TV nu este prima dată când primește critici în mediul online și este obișnuită cu acest aspect, deoarece oamenii o judecă pe multe ori și sunt atenți la fiecare lucru nesemnificativ.

Citeste si: „O să trec și peste acest aspect”. Motivul pentru care Gabriela Cristea nu a mai apărut în public

Gabrielea Cristea, victima răutăților pe rețelele de socializare
Gabrielea Cristea, victima răutăților pe rețelele de socializare[Sursa foto: Instagram]

 

Motivul pentru Gabriela Cristea este ținta criticilor din mediul online

Gabriela Cristea s-a întors din vacanță, în urmă cu puțin timp, și a postat o fotografie pe rețelele de socializare în a cărei descriere scria că pe parcursul ultimelor săptămâni a adunat câteva kilograme în plus, iar unele comentarii au fost destul de răutăcioase.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

,, Gata, m-am intors! Prima emisie dupa vacanta (ragusita, zapacita, 4 kg in plus😛🙃 dar hotarata). Va astept de luni si pana vineri in direct ”, a spus vedeta pe pagina ei de Instagram.

Fanii Gabrielei Cristea au rămas profund dezamăgiți de modul în care vedeta își moderează propria emisiune, iar cei care o urmăresc frecvent au menționat faptul că pe tot parcursul difuzării vorbește prea mult, iar majoritatea concurenților nu au posibilitatea de a se exprima liber.


Ce au transmis internauții

Unii internauți au fost destul de duri și i-au spus prezentatoarei că vine cu foarte multe povești care nu prezintă interes pentru nimeni.

Citeste si: Gabriela Cristea, o nouă presupusă sarcină. Cum a apărut vedeta la un eveniment

Ce au declarat internauții

„Gabriela, mai oprește-te din vorbit, lasă și pe alții.

Toată emisiunea numai tu vorbești! Măcar schimbați denumirea emisiunii! Ni s-a cam luat să ne tot spui poveștile tale de viață și niște pilde de te doare capul, compuse de tine. Emisiunea are concurenți, pe ei vrem să îi auzim și să îi vedem”, a fost mesajul pe care l-a scris o fană pe rețelele de socializare.

Gabriela Cristea nu pune la suflet comentariile negative, deoarece nu este prima dată când le primește.

Pe lângă unele răutăți pe care oamenii le scriu în secțiunea de comentarii pe rețelele de socializare, vedeta are parte de multă susținere și persoane care îi urmăresc emisiunea cu drag.
Fanii Gabrielei Cristea o apreciază cu adevărat pentru munca depusă, iar comentariile pozitive din partea lor se vor observa constant la fotografiile vedetei.

Vedeta este o femeie fericită și se bucură din plin de momentele din viața ei, are o familie frumoasă și două fetițe pe care le iubește din tot sufletul. 

Gabrielea Cristea, victima răutăților pe rețelele de socializare
Gabrielea Cristea, victima răutăților pe rețelele de socializare[Sursa foto: Gabrielea Cristea, victima răutăților pe rețelele de socializare]

Citeste si: „Eu am trăit multă vreme în casă cu un bărbat abuzator...”. Gabriela Cristea, dezvăluiri cutremurătoare



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ce face Alina Sorescu, în timpul divorțului de Alex Ciucu

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies