Numere de ingeri. Ce iti transmit numerele pe care le vezi in mod repetat

Numere de ingeri. Ce iti transmit numerele pe care le vezi in mod repetat
Numere de ingeri. Ce iti transmit numerele pe care le vezi in mod repetat

Numere de ingeri. Vezi in mod repetat aceleasi si aceleasi numere pe ceas, pe masini sau adrese? Ei bine, Universul ti-ar putea trimite un mesaj.
Iata un ghid de decodare a acestor numere de ingeri si sa afli ce iti spun. 
Afla aici MESAJE de la INGERII PAZITORI pentru ZODII. 
Numere de ingeri 111: Trezeste-te
1:11 sau 11:11 este, cu siguranta, un semn magic. De fapt, cartea Magicianului din majoritatea cartilor de tarot are numarul 1. Cand iti tot apare in fata ochilor acest numar, Universul iti atrage atentia. Uita-te in jur si fii atent unde si cu cine esti.
Aceasta este o confirmare cosmica ca te misti in directia potrivita. Asadar, ti se spune ca esti pe drumul bun asa ca tu nu ar trebui sa te opresti, ci sa mergi mai departe.
Prima casa a zodiacului este a autoexprimarii. Urmeaza povata lui  Shakespeare „Nu te minti pe tine insuti!”. Ai putea sa vezi 1:11 cand simti ca esti in forma maxima, cand esti supercreativ sau iti exprimi sentimentele cu mare usurinta.
Pur si simplu te lasi cuprins de lumina si stralucirea magiei.
11 are conotatii cu drumul spiritual. Multi oameni cred ca 11:11 confirma ca esti un inger pe pamant cu scopul de a ridicat constiinta oamenilor si de a aduce armonia in lume. Esti un pod, cineva care poate strange oamenii aflati in tabere diferite, sau aduna energiile opuse intr-o combinatie magica.
Asa cum este sus, asa este si jos. Fara intuneric nu poate fi lumina. Esti suficient de puternic sa intelegi paradoxul, natura duala care exista in toti oamenii.


Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cele 3 zodii care renasc din propria cenuşă în 2019

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies