Nunta cosmica dubla 2018. Urmeaza o perioada magica: sfaturi pentru toti

Nunta cosmica dubla 2018. Urmeaza o perioada magica: sfaturi pentru toti
Nunta cosmica dubla 2018. Urmeaza o perioada magica: sfaturi pentru toti

Pe 20 martie, seara, Soarele a intrat în Berbec, marcând echinocţiul de primăvară. La acel moment, Luna deja se afla în Taur. Soare în Berbec şi Lună în Taur este combinaţia cunoscută în astrologie drept NUNTĂ COSMICĂ. Durează cam 2 zile şi jumătate în fiecare an (Luna atât stă într-o zodie, aproximativ două zile şi jumătate). Ambele planete, în zodiile respective, se află în exaltare, poziţia lor cea mai înaltă.

Anul acesta, 2018, se joacă însă la dublu, fiind an de vibraţie 2 din 11. Avem nuntă cosmică de 2 ori: din 20 martie seara până pe 22 martie dimineaţa şi din 16 aprilie aproape de prânz până pe 18 aprilie după-amiaza.

Nunta cosmică este perioada din an în care Universul este cel mai sensibil la tot ce emitem! Gândurile şi emoţiile noastre sunt pe cea mai înaltă frecvenţă de materializare.

    Să ne direcţionăm conştient atenţia pe tot ce este pozitiv! Orice lucru căruia îi dăm atenţie în zilele de nuntă cosmică se amplifică şi vine spre noi înapoi cu viteză supersonică!
    Să ne mutăm, deci, atenţia de pe tot ceea ce ne nemulţumeşte! Să nu ne mai uităm la blocaje, la ceea ce nu avem şi la ceea ce ne frustrează! Să păstrăm în minte vie imaginea a ceea ce vrem să se întâmple!
    Să nu ne mai concentrăm deloc pe ceea ce nu vrem să mai fie, pe frici şi aşteptări!

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>
 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Zodii compatibile: nativii care se inteleg din priviri

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Cele patru zodii care au numai necazuri si probleme pana la finalul anului

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies