Nuntă mare în showbiz! Se mărită după 20 de ani de relație!

Nuntă mare în showbiz! Se mărită după 20 de ani de relație!
Nuntă mare în showbiz! Se mărită după 20 de ani de relație!

Nunată mare în showbiz-ul românesc! După 20 de ani de relație, Annes și partenerul său de viață, Dan Anghel, se vor căsători.

Nuntă mare în showbiz! Se mărită după 20 de relație!

Annes și partenerul său de viață, Dan Anghel, își fac planuri de căsătorie. Aproape la fel ca în celebrul serial ”Totul despre sex”, când Carrie s-a căsătorit cu Mister Big după 10 ani de relație, Annes și iubitul ei își fac planuri de căsătorie după 20 de ani de relație. 

Citeste si: Lavinia Pîrva, prima apariție TV după ce a născut! Vedeta a vorbit despre sarcină! Cum e viața ei și a lui Ștefan Bănică Jr. de când micuțul Alexandru a venit pe lume

Annes, în vârstă de 42 de ani, nu s-a gândit la căsătorie până acum: „Ne-am cunoscut în timpul unui turneu susținut de Doru Octavian Dumitru. Locuim împreună de 18 ani, dar nu ne-am gândit la căsătorie. Pur și simplu amândoi am fost implicați în diverse proiecte și nu am găsit timpul necesar pentru organizarea unei nunți. Funcționăm ca o familie, iar părinții noștri au încetat să ne mai întrebe când ne vom căsători”, a declarat Annes pentru Click.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: La plajă, în pas cu moda. Ce accesorii nu trebuie să lipsească niciodată

Annes și logodnicul său se vor muta în casă nouă. „Vrem să organizăm o petrecere de casă nouă și poate chiar atunci să facem și cununia civilă.

Nu am luat încă nicio decizie în acest sens. În privința nunții, ne dorim ca anul viitor să reușim să organizăm un eveniment mare și frumos. În prima fază vom căuta un local, apoi ne vom gândi la restul detaliilor. Încă nu am anunțat pe nimeni și credem că va fi o surpriză pentru familie și prieteni care nu se mai așteaptă la o asemenea veste. Sigur vor crede că e o glumă”, a mai povestit Annes, pentru sursa citată. 

Citeste si: A venit URGIA peste România! Viscol în luna iulie. E dezastru



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Metoda şocantă pe care tot mai multe femei o folosesc pentru a-şi opri menstruația. Medicii avertizează: ”Vă poate ucide!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies