„Nuntă, nu, nu îmi doresc! Ce să mai fac după 10 ani de relație, care mai e misterul?” De ce nu a făcut nunta Ramona Păuleanu cu partenerul ei de viață, Adrian Cuculis?

„Nuntă, nu, nu îmi doresc! Ce să mai fac după 10 ani de relație, care mai e misterul?” De ce nu a făcut nunta Ramona Păuleanu cu partenerul ei de viață, Adrian Cuculis?
„Nuntă, nu, nu îmi doresc! Ce să mai fac după 10 ani de relație, care mai e misterul?” De ce nu a făcut nunta Ramona Păuleanu cu partenerul ei de viață, Adrian Cuculis?

Ramona Păuleanu a vorbit despre relația cu avocatul Adrian Cuculis.

Ramona Păuleanu și Adrian Cuculis formează un cuplu de 10 ani, însă cei doi nu și-au unit destinele nici prin acte, dar nici în fața lui Dumnezeu.

De ce nu este căsătorită Ramona Păuleanu cu partenerul ei de viață, Adrian Cuculis

Citește și: Cine este Adrian Cuculis. "Nașul lui a venit pe ultima sută de metri, a avut o idee foarte bună, pentru că el realmente a înviat din morți."

/www/cdn.knd.ro/media/521/2864/1736/20392194/1/ramona-paulescu-3.jpg

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Cine este soția lui Adrian Cuculis, Ramona Păuleanu. „Dacă mi-a dovedit ceva Ramona a fost că e o persoană extrem de puternică!”

Ramona Păuleanu  a vorbit, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP cu Cristi Brancu, despre relația pe care o are cu avocatul Adrian Cuculis.

Aceștia au împreună și doi copii, însă nu au oficializat niciodată relația în acte sau în fața lui Dumnezeu.  „Nu am făcut nicio nuntă. Nuntă, nu, nu îmi doresc. Cununie sau la biserică, da. Eu cred că totul despre făcut la timpul lui. Există un trend pe care trebuie să îl faci la timpul acela. Ce să mai fac după 10 ani de relație, care mai e misterul? Dacă nu s-a întâmplat în primii 3 ani de zile.
M-am gândit la foarte multe lucruri. Pe partea spirituală, sunt credincioasă, dar nu sunt habotnică, nu în biserică mă regăsesc eu, dar atât de mult m-am gândit la lucrul acesta, încât rugăciunea „Tatăl Nostru”, la partea „Facă-se voia Ta”, mă gândeam chiar vreau să se facă voia Ta, sau să se facă voia mea?”,
a povestit Ramona Păuleanu.

Ramona Păuleanu, clipe grele la nașterea băiețelului ei

Adrian Cuculis
Adrian Cuculis[Sursa foto: Facebook]

Adrian Cuculis   și soția sa, Ramona, au trecut prin clipe grele pentru o lungă perioadă de vreme. Se pare că aceștia au ajuns în punctul de a da în judecată spitalul la care aceasta a născut, tocmai pentru modul în care au avut grijă de unul din gemenii lor, Luca, acuzându-i pe doctori de malpraxis, după ce au susținut faptul că fiul lor ar fi luat o infecție nozocomială din respectivul spital. 

„Ramona a devenit un munte, un fier. Știu cazuri de femei care au sarcini absolut normale. Culmea, știu colege care au născut la 10 luni și a fost îngrozitor de greu după aceea. Ea intrase în concediul de creștere de copil. Ea era în fiecare zi la televizor, era și reporter. Dacă mi-a dovedit ceva Ramona a fost că e o persoană extrem de puternică”,  a declarat Adrian Cuculis în urmă cu ceva timp.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Cine este soția lui Adrian Cuculis, Ramona Păuleanu. „Dacă mi-a dovedit ceva Ramona a fost că e o persoană extrem de puternică!”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Dorian Popa, iubeşte din nou! Ce spune despre noua cucerire care i-a pus inima pe jar: "Am dreptul să îmi găsesc fericirea"

În această seară, într-un nou episod al serialului ”Inimă rebelă”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D Când dragostea și ura se împletesc periculos

Bianca a pus stop! Ce decizie a luat în privința lui Patrick după ce a izbucnit în lacrimi: „Gata”

VIDEO Liam Payne a murit! Celebrul cântăreț a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires


Cookies