Nurgul Yesilcay, actrita din serialul “Gulperi”, primele declaratii despre nunta cu alesul inimii sale!

Nurgul Yesilcay, actrita din serialul “Gulperi”, primele declaratii despre nunta cu alesul inimii sale!
Nurgul Yesilcay, actrita din serialul “Gulperi”, primele declaratii despre nunta cu alesul inimii sale!

“Cred ca trebuie sa facem aceasta casatorie in Turcia”

Recent, Nurgul Yesilcay si iubitul sau, Necati Kocabay, un cunoscut producator de film, au luat parte la un eveniment monden, care a strans laolalta vedete cunoscute din Turcia. La iesirea din local, cei doi au oferit reporterilor mult asteptatele vesti despre o posibila nunta care va avea loc, spun ei, cat mai curand.

Actrita din serialul “Gulperi” a marturisit ca in viitorul apropiat cei doi isi vor uni destinele, iar evenimentul religios va avea loc in tara lor natala, Turcia.

Nurgul spune ca nu este adepta petrecerilor de nunta in strainatate, considerand ca acest eveniment cu o insemnatate aparte, ar trebui celebrat acasa, cu familia si prietenii.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

“Această nuntă va avea loc. Nu-mi plac nunțile din strainatate, treaba asta ar trebui să se intample acasă. Pentru că noi suntem turci si cred că trebuie să facem această căsătorie în Turcia.

Ne gândim la toate, pentru că, atat eu, cat si Necati suntem inventivi ”,  a declarat Nurgul Yesilcay.

 Pe Nurgul Yesilcay telespectatorii o pot urmari in serialul fenomen„Gulperi”, difuzat la Kanal D, la ora 20:00. Actrita intrepreteaza magistral rolul unei mame, macinata de lipsa dragostei copiilor ei, pe care isi doreste cu ardoare sa o recastige.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Horoscop 24 octombrie 2024. Află ce zodie va avea parte de o călătorie importantă care le va schimba viața

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Una dintre cele mai grele amintiri din viața lui Tavi Clonda. Artistul, dărâmat de pierderea tatălui său: "Este foarte dureros, nu mă așteptam să fie chiar așa"

Horoscop 22 octombrie 2024. O zodie nu este în cea mai bună formă

Yaman își dă seama că Serhan este implicat în răpirea sa. Vezi ce se întâmplă în această seară în „Inima Rebelă”, începând cu ora 20:00 și online live pe Kanal D România

De ce s-a sinucis Andrei, tânărul din Vaslui care s-a spânzurat în pădure


Cookies