O altfel de Safiye

O altfel de Safiye
O altfel de Safiye

În această seară, de la ora 22:30, fanii serialului ”Vinovați de iubire”, vor întâlni, prin intermediul noului episod al producției, difuzat la Kanal D, o altfel de Safiye, schimbată, aproape, în totalitate.

Iubirea constantă manifestată de Naci, în ceea ce o privește, își pune amprenta semnificativ asupra lui Safiye care reușeste un lucru uluitor, după ani buni de trăiri dramatice. Cu sprijinul neașteptat al tatălui său, dar și al surorii sale, Gulben, Safiye face pași semnificativi către normalitate iar Han și Inci împărtășesc fericirea pe care o trăiește încercata tânără.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Mai mult, Hikmet îi va cere fiicei sale, Safiye, un lucru care o va bulversa pe aceasta dar, de dragul tatălui său, ea promite să îi respecte dorința părintelui patern.

Pe de altă parte, Inci trece prin momente dificile de când s-a mutat alături de Han în casa familiei acestuia, dar face eforturi pentru a ”supraviețui” pleiadei de reproșuri venite din partea lui Safiye, care continuă să creadă că fratele își va părăsi familia din cauza soției sale.

Cum va reacționa Inci atunci când află motivul dureros pentru care Naci s-a reîntors în viața lui Safiye și, ce planuiește bărbatul să realizeze, alături de femeia iubită, puteți afla în această seară, de la ora 22:30, în noul episod din serialul ”Vinovați de iubire”, difuzat la Kanal D.

 

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cum a reușit Lidia Fecioru să slăbească 30 de kilograme într-un an? „Soțul mi-a zis că arăt ca o vacă! Nu cumva vreodată să spună că a plecat de la una grasă și proastă!”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Gabriela Cristea se pregătește să deschidă o cofetărie în București! „Am fost la Disneyland și acolo am descoperit o cofetărie absolut superbă.”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Cum a murit, de fapt, Sebi?! Dezvăluiri șocante


Cookies