O artistă celebră de muzică populară e gravidă cu...gemeni! Felicitări!

letitia moisescu gravida
Letiția Moisescu este din nou însărcinată

Letiția Moisescu a devenit mămică acum cinci luni de zile. Vedeta nu a pierdut timpul și este din nou însărcinată, de data asta cu gemeni.

Cântăreața de muzică populară, Letiția Moisescu nu a pierdut deloc timpul. Se pare că frumoasei blonde îi plac atât de mult copiii încât este din nou gravidă, după ce în urmă cu doar cinci luni a adus pe lume o minunăție de fetiță.

Letiția Moisescu, din nou gravidă!

Letiția Moisescu și-a anunțat fanii că va fi din nou mămică, dar, de data acesta, de gemeni!  Cântăreața a născut în urmă cu cinci luni o fetiță, iar acum a făcut marele anunț, pe rețelele de socializare.

Fanii au fost extrem de entuziasmați la aflarea superbelor vești și au felicitat-o pe Letiția nu doar pentru sarcină, ci și pentru fetița ei pe care nu se sfiește să o arate pe rețelele de socializare.

Citeste si: Marinescu și Delia de la "Puterea Dragostei"...ipostaze interzise minorilor!

Pentru cântăreața de muzică populară Letiția Moisescu, acest an a fost unul prolific.

Vedeta a reușit să-și împlinească cel mai frumos vis, acela de a fi mamă- așa a venit pe lume Daiana Maria, care face deliciul internauților cu fiecare apariție.

letitia moisescu gemeni
Letiția Moisescu va avea gemeni[Sursa foto: Instagram Letitia Moisescu]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Deși dădea semne că ar fi gravidă, vedeta nu s-a gândit nicio secundă ca acest lucru s-ar putea întâmpla atât de repede.

Soarta însă a surprins-o și i-a demonstrat că visele frumoase merg mai departe.

Citeste si: Emy, dansatoarea maneliștilor, în rolul de inspector DSP

După trei săptămâni în care s-a întrebat dacă ar fi o sarcină sau nu, Letiția a hotărât să-și facă un test. Acesta a concluzionat că da, cântăreața este gravidă. Şi, surpriză, va avea doi copii, nu unul!

”Îmi era rău în prima fază. Am început să îi spun soțului că nu mă simt bine. Am simptome de vomă. Nici nu am făcut ceva special și nu am luat pastile anticoncepționale. Nu mi-a trecut prin cap că aș fi însărcinată.”, a povestit Letiția Moisescu.

letitia moisescu copii
Letiția Moisescu își mărește familia[Sursa foto: Instagram Letitia Moisescu]

Deși îi este puțin teamă, vedeta este sigură că se va descurca, mai ales că iubește foarte mult copiii.

”Au trecut vreo trei săptămâni și am început să îmi pun semne de întrebare. Zic, eu mă duc sa iau test. L-am trimis pe el. A găsit două teste, unul la preț de unul. El credea că e vreo eroare. L-am făcut și pe al doilea. În sinea mea mă gândeam că fetița e foarte mică, teama, dar bucurie.”, a declarat cântăreața.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Andra Volos, concurentă la Bravo, ai stil! Celebrities?? „Acesta este visul meu”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies