O cunoscută prezentatoare a divorțat în secret! Nimeni n-a știut!

lavinia tîrzianu a divortat in secret
Lavinia Tîrzianu nu a spus nimănui secretul ascuns cu grijă

Lavinia Tîrzianu, cunoscuta prezentatoare TV, a luat o decizie radicală! A divorțat în secret de soțul ei.

Lavinia Tîrzianu este cunoscută publicului larg datorită emisiunilor pe care le prezintă. Fanii focoasei brunete au fost foarte surprinși să afle că vedeta lor preferată a divorțat în mare secret.

Lavinia Tîrzianu a divorțat în secret

Lavinia Tîrzianu nu a dorit să-și rezolve problemele de cuplu apărute între ea și soțul ei, așa că a luat decizia finală, cea de a divorța. Cei doi au împreună doi copii, un băiețel și o fetiță, de patru și respectiv doi ani.

Cei doi nu au povestit nimănui despre decizia pe care au luat-o, așa că toată lumea a fost uimită să afle despre despărțirea frumosului cuplu.

Citeste si: Armin Nicoară și Claudia Puican, la un pas de despărțire. Au apărut probleme în paradis?!

Cu toate acestea, Lavinia Tîrzianu nu pare că suferă. Vedeta e gata să-și reînceapă viața sentimentală alături de un fost fotbalist cu care se află deja în tatonări.

Oare vor ajunge să formeze un cuplu de invidiat? Numai timpul poate ști cu adevărat ce se va întâmpla mai departe.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

lavinia tîrzianu divort
Lavinia Tîrzianu este o cunoscută prezentatoare TV[Sursa foto: Instagram Lavinia Tîrzianu]

O altă surpriză neașteptată din partea Laviniei Tîrzianu este schimbarea radicală pe care și-a făcut-o. Prezentatoarea a apărut pe micile ecrane mai frumoase ca niciodată, datorită faptului că și-a pus silicoane.

Lavinia Tîrzianu are 28 de ani și este pentru prima oară când se lasă pe mâna medicilor esteticieni.

Citeste si: Oana Radu, concurentă "Bravo, ai stil! Celebrities", despre relațiile toxice: "Treaba asta este foarte grea..."

“Am intervenit cu mici îmbunătățiri vizavi de corpul meu, sunt primele mele intervenții estetice. Mi-am pus implanturi mamare din necesitate și pentru că era o dorință a mea încă de când eram adolescentă.

Am alăptat patru ani și mi s-a părut că e dreptul meu să fac asta. Și, pentru că tot am intrat în operație, mi-am rezolvat și nasul, cu nara stângă nu puteam să respir decât în proporție de 40%. Nu mi-aș fi permis să fac o altă anestezie totală, încă o intervenție, pentru că recuperarea necesită mult timp, trebuie să am grijă de copii și să merg și la serviciu.
Cu această ocazie, vreau să-i mulțumesc doamnei doctor”, a povestit Lavinia Tîrzianu despre operațiile pe care le-a avut.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

lavinia tîrzianu divort secret
Lavinia Tîrzianu a divorțat în secret[Sursa foto: Instagram Lavinia Tîrzianu]

Patru ore au durat operațiile estetice pe care le-a făcut Lavinia Tîrzianu. “Sunt foarte mulțumită de rezultat. Mă uit în oglindă, deși, încă am bandajele, și îmi spun: «Lavinia, te iubesc foarte mult!».  Mi-a dat încredere și stimă de sine foarte mult. În cele două sarcini, am luat câte 30 kg în greutate. Le-am dat treptat jos, în decursul unui an, am ajuns la greutatea de 53 kg, la 1,75.

Și, ca să fiu puțin hazlie, rămăsesem cu două forme. Acum va trebui să port bustieră minimum șase luni, primele trei zile au fost mai grele după anestezie și simțeam și o presiune foarte mare pe pieptul meu”, a declarat Lavinia Tîrzianu după intervențiile suferite.

 

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Livian de la Puterea dragostei, prima reacție după ce s-a aflat că îi trimite mesaje Biancăi: „Totul a început cu un vis...”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies