O femeie a făcut accident în 1991. În acel moment, și-a apărat fiul, acoperindu-l cu trupul. A stat 27 de ani în comă, iar acum s-a trezit miraculos. Care a fost primul lucru pe care l-a spus

O femeie a făcut accident în 1991. În acel moment, și-a apărat fiul, acoperindu-l cu trupul. A stat 27 de ani în comă, iar acum s-a trezit miraculos. Care a fost primul lucru pe care l-a spus
O femeie a făcut accident în 1991. În acel moment, și-a apărat fiul, acoperindu-l cu trupul. A stat 27 de ani în comă, iar acum s-a trezit miraculos. Care a fost primul lucru pe care l-a spus

O femeie a stat 27 de ani în comă, în spital, în urma unui accident din 1991. Care au fost primele cuvinte pe care le-a zis, când s-a trezit.

O femeie din Emiratele Arabe Unite și fiul ei au fost implicați într-un accident de mașină grav în anul 1991. Femeia, Munira Abdulla, care avea 32 de ani când a avut loc accidentul, și-a apărat băiatul cu orice preț. În ziua respectivă, ea îl luase pe băiețel de la școală. Se afla în mașină alături de cumnatul ei, care se afla la volan. În acel moment, un autobuz i-a lovit din plin.

Pe vremea aceea, băiatul avea patru ani. Femeia a fost rănită grav, având traume la creier, iar băiatul a scăpat cu câteva zgârieturi. Timp de 27 de ani, mama lui Omar a stat în comă, în spital. Toate acestea până anul trecut, când femeia s-a trezit brusc din comă.

„Nu am renunțat niciodată la ea pentru că am simțit mereu că într-o zi se va trezi” a declarat Omar.

„Am povestit asta pentru a le spune oamenilor să nu își piardă speranța pentru cei pe care îi iubesc. Să nu îi considere morți atât timp cât se află în această stare” a mai spus el, potrivit The National.

Citeste si: Carmen de la Sălciua a stârnit un val de controverse după ce a publicat prima poză cu ea nemachiată: „Nu m-am nascut să vă înghit toate frustrările!”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Cea mai BUNĂ REȚETĂ DE COZONAC pentru Paște: Cu asta mergi la sigur!

Citeste si: INCREDIBIL! Recunoaște deschis că face AMOR doar cu bărbați însurați! Motivul? ”Știu că la...”

„Mama mea stătea cu mine pe bancheta din spate. Când a realizat că ne vom lovi de autobuz, m-a îmbrățișat ca să mă protejeze”, a mai spus Omar.

Ce a spus femeia când s-a trezit

Femeia a fost transferată în Germania în anul 2017, când încă se afla sub tratament. Ea a făcut operații pentru ajustarea oaselor și mușchilor. Omar și medicii au avut o ceartă în salonul mamei lui. Atunci, cel mai probabil din cauza zgomotelor, femeia s-a trezit brusc.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„A fost o neînțelegere în rezerva ei, și mi s-a părut că a fost cumva pusă în pericol. Aceasta cred că a fost cauza declanșatoare” a mai spus Omar.

„Apoi, trei zile mai târziu, m-am trezit auzind că cineva mă strigă. Era ea! Mă striga pe nume, parcă zburam de bucurie, ani de zile am visat la acest moment iar primul lucru pe care l-a spus când s-a trezit a fost numele meu”, și-a amintit cu emoție fiul ei.

Mai mult decât atât, femeia a avut noroc că s-a trezit din comă. În prezent, mama lui Omar se află în Abu Dhabi, unde face fizioterapie și ședințe de recuperare.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Metoda prin care negustorii de brânzeturi îşi înşală cumpărătorii. Cum să recunoşti dacă telemeaua de capră este falsificată

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies