Carmen de la Sălciua a stârnit un val de controverse după ce a publicat prima poză cu ea nemachiată: „Nu m-am nascut să vă înghit toate frustrările!”

Carmen de la Sălciua a stârnit un val de controverse după ce a publicat prima poză cu ea nemachiată: „Nu m-am nascut să vă înghit toate frustrările!”
Carmen de la Sălciua a stârnit un val de controverse după ce a publicat prima poză cu ea nemachiată: „Nu m-am nascut să vă înghit toate frustrările!”

Carmen de la Sălciua a fost criticată dur de urmăritori după ce a publicat prima poză cu ea nemachiată. Nu se aștepta să stârnească așa controverse.

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică de petrecere din România, motiv pentru care bruneta are extrem de multă grijă de felul în care arată. Fiecare apariție a artistei este una impecabilă și în toate fotografiile de pe paginile ei de pe rețele de socializare apărea purtând machiaj. Recent, după ce fanii au insistat să-și arate chipul și fără fard, ea a publicat imaginea pe care o așteptat toară lumea.

Citeste si: Horia Brenciu, în doliu! Socrul lui a murit în acestă dimineață

Citeste si: O femeie a făcut accident în 1991. În acel moment, și-a apărat fiul, acoperindu-l cu trupul. A stat 27 de ani în comă, iar acum s-a trezit miraculos. Care a fost primul lucru pe care l-a spus

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Despărțire-șoc la Puterea Dragostei! Adelin și Ștefania nu mai sunt împreună

Fotografia cu Carmen de la Sălciua nemachiată a stârnit mari controverse

Carmen de la Sălciua nu se aștepta ca pe pagina ei de Instagram să înceapă un adevărat război între admiratorii care au felicitat-o pentru gestul ei și urmăritorii care au criticat-o dur. Naturalețea ei a fost pusă la îndoială din cauza vizitelor pe care artista le-a făcut la medicii esteticieni.

„Vă mulțumesc frumos pentru comentarii! Am stârnit discuții și controverse fără să îmi doresc asta! Am pus o poză! Multă lume m-a rugat să pun o poză naturală! Natural însemnand fara machiaj pe față, nu?

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Nu am omis niciodată că aș avea îmbunătățiri, am o singură operație la nas (rinoplastie), iar, pentru cele pe care le macină frustrarea, operatie înseamnă intervenție chirurgicală asupra unui organ sau asupra unui țesut bolnav sau care necesită modificări cu ajutorul unor instrumente speciale.

Închizand paranteza, am fix o operație, restul sunt ajustări (cearcane, riduri, buze)... E ultima dată când mai spun asta!



Port gene de doi ani! Mă aranjez, e vreo problemă? Nu am cerut nimănui nimic... Sunt o femeie care iubește frumosul din orice! Pe pagina mea se va face curând o „Curățenie generală”... Nu o să mai aveți ocazia să jigniți! Și, apropo de jigniri, mi s-a întamplat să primesc comentarii răutăcioase pe Facebook/ Instagram, iar la un eveniment să mă întâlnesc cu persoana în cauză (probabil ea crezând că eu nu i-am citit comentariul și că nu o cunosc), a venit cu tupeu să facă poză cu mine! Cât să fii de fals? Câtă perversitate
să existe încat să asiști în fiecare zi la toate țigăniile și alianțele de pe Facebook și Instagram! Unii dacă ar putea fi asemănați cu un animal... ar fi pline gradinile zoologice de hiene! Rușine! Sunteți femei și aveți o răutate malefică! Vă jigniți și vă sarutați cu aceeași gură! Specific: Unele! Nu toate!

Pe pagina mea nu vor mai exista asemenea atrocități de comentarii și fiecare jignire va primi un block! Nu m-am nascut să vă înghit toate frustrările!”, a scris Carmen de la Sălciua într-un comentariu.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Metoda prin care negustorii de brânzeturi îşi înşală cumpărătorii. Cum să recunoşti dacă telemeaua de capră este falsificată

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies