O femeie a făcut sex cu iubitul ei, la două ore după ce a născut. Ce a urmat

O femeie a făcut sex cu iubitul ei, la două ore după ce a născut. Ce a urmat
O femeie a făcut sex cu iubitul ei, la două ore după ce a născut. Ce a urmat

Debbie a făcut sex la două ore după ce a născut-o pe fiica ei. S-a întâmplat pe patul de spital și a făcut-o să se simtă specială.

 

Debbie Hodge, în vârstă de 44 de ani, este mamă a patru copii, cel mai mic dintre ei fiind adus în urmă cu patru ani. Ea a povestit că după fiecare dintre primele trei sarcini, ea și soțul ei și-au reluat activitatea sexuală la o zi distanță. În schimb, după ce a născut pentru a patra oară, ea și partenerul ei au făcut sex la doar două ore distanță, chiar pe patul de spital.

Citeste si: Gabriela Cristea a început să plângă la TV, în direct! A aflat o veste cutremurătoare: ”A murit”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Declarația femeii care a făcut sex imediat după ce a născut

„În timp ce Amelia stătea în pătuțul ei, eu și soțul meu stăteam îmbrățișați în pat.

Înainte să ne dăm seama ce se întâmplă, făceam deja sex. Ne simțeam extrem de apropiați unul de celălalt. Nu m-am simți sexy, dar m-am simțit specială. S-a terminat atât de repede încât nu-mi amintesc să fi simți vreo durere. Nu îmi venea să cred că tocmai făcusem asta, așa că am pus-o pe seama medicamentelor sub influența cărora eram”, a explicat Debbie Hodge, conform The Sun.

„Ca femeie, însărcinată sau nu, mă simt bine în piele mea. Îmi place să fac sex și după fiecare dintre primele trei sarcini am făcut sex a doua zi”, a mai povestit ea.

Din păcate, la doar câteva luni după ce bebelușul s-a născut, în ciuda vieții sexuale foarte active, Debbie și iubitul ei s-au despărțit. Acum, la aproape patru ani de la despărțirea, ea este din nou pregătită să fie într-o relație.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Costel și Daniela erau căsătoriți de 13 ani, dar într-o seară ceva cumplit s-a întâmplat. După ce au luat cina și au consumat alcool, bărbatul a avut chef de amor. Doar că în timpul partidei, femeia i-a spus ceva ce l-a scos din sărite

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies