O femeie a murit după ce a încercat să se vindece de cancer cu o dietă vegană. Reacţia unui medic

O femeie a murit după ce a încercat să se vindece de cancer cu o dietă vegană. Reacţia unui medic
O femeie a murit după ce a încercat să se vindece de cancer cu o dietă vegană. Reacţia unui medic

O femeie din Marea Britanie care a refuzat medicamentele recomandate de medici în favoarea unei diete vegane pentru a se trata de cancer a murit.

O femeie din Marea Britanie, în vârstă de 37 de ani, care a descoperit că are cancer la sân, a murit după ce a refuzat tratamentul medical în favoarea unei diete vegane, scrie News.com.au.

Katie Britton-Jordan a aflat în iulie 2016 că suferea de cancer mamar în stadiul doi, după ce a descoperit un nodul la sân în timp ce îşi alăpta fiica. Ulterior, medicii i-au recomandat femeii mastectomie, chimioterapie şi radioterapie pentru a combate boala, potrivit publicaţiei The Sun.

Însă Katie, mama unei fetiţe în vârstă de cinci ani, a refuzat aceste recomandări medicale, alegând în schimb să se trateze prin metode alternative, inclusiv printr-o dietă vegană, timp de trei ani.

Citeste si: O tanara insarcinata de 19 ani a fost ademenita in casa unei femei care i-a „smuls” copilul din pantece

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Drama lui Valentin Uritescu: nu mai poate să meargă. Îndrăgitul actor are mari probleme de sănătate

În 2017, Katie mărturisea că a luat decizia de a renunţa la tratamentul medical şi de a-l schimba cu o dietă vegană, mărturisind că dieta crudă o ajută: „Mă simt în formă şi sunt capabilă să lucrez şi să am grijă de fiica mea.

Dieta mea, care include fructe şi legume crude, a ajutat foarte mult. Dacă aş fi ales chimioterapia, acum aş fi fost la pat. Am prieteni care au făcut chimioterapie şi au fost afectaţi pe viaţă. Este oribil. Îţi otrăveşti corpul. În opinia mea, sunt multe alte opţiuni care sunt mai bune decât otrăvirea propriului corp“.

Citeste mai mult aici



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Ce ii sfatuieste Ilinca Vandici pe tinerii absolventi de liceu care se pregatesc pentru examenul de Bacalaureat?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies