„O femeie trebuie să înțeleagă că trebuie să fie femeie și ea niciodată nu o să poată să fie bărbat!” Giulia Nahmany, sfaturi de viață pentru femei!

„O femeie trebuie să înțeleagă că trebuie să fie femeie și ea niciodată nu o să poată să fie bărbat!” Giulia Nahmany, sfaturi de viață pentru femei!
„O femeie trebuie să înțeleagă că trebuie să fie femeie și ea niciodată nu o să poată să fie bărbat!” Giulia Nahmany, sfaturi de viață pentru femei!

Giulia Nahmany a oferit o serie de sfaturi de viață utile, pentru femeile din ziua de astăzi.

Giulia Nahmany este o cunoscută actriță de la noi din țară, care de-a lungul timpului a reușit să ajungă la inima publicului prin intermediul talentului său actoricesc, al frumuseții sale, dar și al felului său de a fi. Astfel, îndrăgita actriță, pe lângă proiectele profesionale pe care le are în acest domeniu, are și o experiență largă în domeniul de lifestyle. Frumoasa blondină s-a făcut remarcată de-a lungul timpului prin intermediul sfaturilor de viață pe care le-a oferit în mediul online.

Invitată în cadrul podcastului lui Jorge, Giulia Nahmany a vorbit despre cum ar trebui să se comporte o femeie în societate. Frumoasa blondină a oferit o serie de sfaturi utile femeilor, de care ar trebui să țină cont, pentru a adopta o atitudine elegantă.

Giulia Nahmany, despre energia feminină

Citește și: Interviu Giulia Nahmany: "Eu am trăit așa încă din copilărie. Mereu să dai și să ajuți pe alții care nu sunt atât de norocoși pe cât ești tu." EXCLUSIV

Giulia Nahmany, sfaturi de viață pentru femei!
Giulia Nahmany[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: "Am vrut să țin acest regim" Giulia Nahmany ține o dietă drastică! A slăbit 35 de kilograme într-un timp record

Blondina a vorbit în special despre energia feminină și cea masculină, care, din păcate, a fost din ce în ce mai mult abordată de către femei.

Astfel, îndrăgita actriță a ținut să precizeze că principalul motiv pentru care femeile nu își găsesc un partener este faptul că adoptă o energie masculină, în loc să fie feminine.

Din păcate sunt și foarte multe femei care au înțeles greșit acest feminin power (nr. putere feminină), pentru că au preluat prea multă energie masculină. Și de aceea sunt singure, din păcate. O femeie trebuie să înțeleagă că trebuie să fie femeie și ea niciodată nu o să poată să fie bărbat.”,

a explicat Giulia Nahmany.

Giulia Nahmany, cel mai bun sfat pentru femei

Giulia Nahmany, sfaturi de viață pentru femei!
Giulia Nahmany[Sursa foto: Instagram]

Giulia Nahmany a oferit și un sfat prețios pentru femei. Actrița a mărturisit că cel mai urât lucru pe care îl putem face este acela să vorbim urât despre alte persoane sau să bârfim.

Este cel mai bun lucru și cel mai bun sfat pe care pot să îl dau cuiva este să nu vorbească despre nimeni de rău sau să bârfească.

Pur și simplu. Dacă sunt într-o situație în care există discuții despre cineva, eu o să mă retrag frumos, elegant. Dacă am ceva bine de spus, bineînțeles că voi spune, dar dacă nu, silenzio stampa (nr. tăcere). ”, a mai spus frumoasa actriță.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

„Puternică și învingătoare întotdeauna în viață!” Oana Zăvoranu, mesaj emoționant pe rețelele de socializare! Cum reușește bruneta să treacă peste divorțul de Alex Ashraf

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies