O fostă concurentă de la Puterea Dragostei este grav bolnavă?! Fanii cred că Mariana suferă de anorexie!

Mariana Susarenco.
Mariana Susarenco, fosta concurenta la Puterea Dragostei.

Foarte multe persoane se întreabă dacă nu cumva Mariana, fostă concurentă la Puterea Dragostei, este grav bolnavă și suferă de anorexie, după ce tânăra a postat o fotografie extrem de controversată pe internet.

Internauții, fanii Marianei de la Puterea Dragostei, dar și cei ai emisiunii sunt extrem de îngrijorați atunci când vine vorba de starea de sănătate a frumoasei șatene din Republica Moldova.

Citeste si: Cine este noul concurent de la Puterea Dragostei? Cristian Marinescu are 23 de ani și nu vei ghici niciodată cu ce se ocupă!

Deși a încercat să își găsească marea dragoste la Puterea Dragostei, Mariana s-a îndrăgostit de un bărbat care nu își dorea să aibă vreo legătură amoroasă cu ea, ajungând astfel să sufere din dragoste, iar multe

persoane sunt de părere că acesta este și motivul pentru care Mariana de la Puterea Dragostei a slăbit mult prea mult.

Mariana Susarenco și Jador.
Mariana de la Puterea Dragostei s-a îndrăgostit pentru Jador.

Mariana de la Puterea Dragostei este bolnavă?! Fanii sunt de părere că suferă de anorexie!

Mariana este o fostă concurentă din sezonul doi al emisiunii Puterea Dragostei pe care cu siguranță v-o amintiți. Tânăra și-a dorit cu ardoare să găseascăîn cadrul show-ului matrimonial bărbatul ideal, sufletul său pereche, așa că s-a lăsat dusă de val și a căzut în mrejele lui...

Jador!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Jador, șocat de ce a văzut în casa Marianei, fosta concurenta de la Puterea dragostei. ”Doamne, nu cred asta”

Mariana de la Puterea Dragostei.
Mariana Susarenco a slăbit enorm, iar fanii cred că este grav bolnavă.

Moldoveanca s-a îndrăgostit peste măsură de solist, chiar dacă Jador i-a explicat că nu vede posibilitatea ca ei doi să aibă o relație.

Este evident că Mariana a suferit foarte mult, asemenea oricărei persoane care ar fi pusă în situația de a nu-și putea împărtăși dragostea, iar fanii fostei Miss Moldova sunt de părere că sentimentele sale nu s-au disipat nici după terminarea emisiunii.

Deși se află în țară, alături de familie, unde ar fi trebuit să găsească iubire, pace și îndestulare, Mariana a trecut printr-o schimbare majoră din punct de vedere fizic, iar fanii chiar s-au îngrijorat din cauza felului în care arată fosta concurentă de la Puterea Dragostei.

Mariana Susarenco.
Mariana Susarenco de la Puterea Dragostei a slăbit enorm.

Mariana de la Puterea Dragostei a postat un selfie pe contul său de Instagram, dar un detaliu a șocat pe toată lumea: tânăra a slăbit enorm de mult, iar costumul de baie a lăsat să se vadă toate detaliile! Deși unii internauți au fost răutăcioși, explicând că a slăbit atât de mult pentru că suferă din dragoste, cea de-a doua tabără s-a arătat extrem de îngrijorată pentru sănătatea moldovencei, fiind de părere că tânăra ar putea suferi de o boală extrem de gravă, precum anorexia.

Citeste si: Iancu Sterp, ipostaze fierbinţi, în piscină, cu o fostă concurentă de la Puterea Dragostei! Cine este tânăra cu pricina?



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

S-a aflat adevăratul motiv pentru care Găbiță de la Craiova a plecat de la Puterea Dragostei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies