O fostă concurentă de la Puterea Dragostei, mesaj emoţionant pentru Andreea Mantea! "O mamă..."

Andreea Mantea
Andreea Mantea, la Puterea Dragostei, în platou

O fostă concurentă de la Puterea Dragostei a făcut dezvăluiri din culisele celui mai iubit show matrimonial din România.

Una dintre cele mai îndrăgite foste concurente de la Puterea Dragostei, frumoasa Manuela, a scris un mesaj extrem de cald şi emoţionant despre Andreea Mantea. Bruneta a făcut câteva dezvăluiri surprinzătoare şi a spus exact cât de importantă este, pentru ea, Andreea, şi cât de mult o preţuieşte.

Andreea Mantea
Andreea Mantea, la plimbare, prin ţară[Sursa foto: Captură KANAL D]

Vreau să-i mulțumesc pentru că s-a implicat cu totul în poveștile noastre, ne-a ghidat pașii și ne-a arătat calea cea mai bună.

A fost cel mai bun mentor pe care am putut să-l avem acolo, atât de departe de casă, de familie. Pe lângă faptul că era prezentatoare, ea ne-a fost și prietenă, ne-a fost și ca o mamă. A știut ce să facă și cum să facă pentru ca totul să iasă perfect de fiecare dată. Și pentru asta vreau să-i mulțumesc din suflet. Vreau să-i mulțumesc pentru toate sfaturile pe care ni le-a dat, pentru că nu este ușor să fi acolo, nu este ușor să trăiești ceea ce am trăit noi acolo, deși poate voi din fața televizorului vedeți lucrurile
foate simplu, să știți că nu este deloc așa. Acolo totul se trăiește cu o intensitate maximă
", a punctat Manuela.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Andreea Mantea și iubitul său, imagine romantică la miezul nopții

Andreea Mantea este iubită şi apreciată de toţi foştii concurenţi de la Puterea Dragostei

Tânăra nu s-a oprit, însă, aici şi a mai dat şi alte detalii neştiute despre relaţia dintre Andreea şi foştii concurenţi de la Puterea Dragostei.

Citeste si: A dat cărțile pe față! Livian a plăcut-o pe Ramona cu adevărat! ”Se uita la ea, la fel ca la Bianca!” O fostă concurentă din casa Puterea dragostei a spus tot

Manuela de la Puterea Dragostei
Manuela de la Puterea Dragostei îşi face poze[Sursa foto: Instagram]

" Ei bine, această femeie a fost lângă noi și a trăit alături de noi poveștile noastre. Ne-a ajutat cum nu putea altcineva să o facă și pentru asta eu o respect și o apreciez maxim. Pentru toate acestea eu îi mulțumesc astăzi și o să-i mulțumesc mereu. Îmi pare nespus de rău că nu o să mai participe la această emisiune, însă sunt convinsă că lucruri minunate o așteaptă pe viitor, pentru că nimeni nu știe să-și facă meseria mai bine ca ea.

Îți doresc, Andreea, toate cele bune în viitor ”, este mesajul transmis de Manuela pentru Andreea Mantea.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

De câți bani are nevoie Oana Roman lunar pentru a trăi decent? „Eu cu banii pe care îi câștig acum în România, mi-aș face mai multe fițe la Cannes decât fac la București.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies