O fostă concurentă sexy şi frumoasă vrea să intre în casă pentru Livian! "Este un tip carismatic, cu simţul umorului"

O fostă concurentă sexy şi frumoasă  vrea să intre în casă pentru Livian!
O fostă concurentă sexy şi frumoasă vrea să intre în casă pentru Livian! "Este un tip carismatic, cu simţul umorului"

O fostă concurentă sexy şi frumoasă vrea să intre în casă pentru Livian! Tânăra vrea să-l cunoască de ceva timp pe fiul lui Nelson Mondialu'!

Livian a declarat, de curând, pentru toţi cei care puneau despărţirea lui de Bianca sub semnul întrebării, că ruptura este REALĂ şi nu o strategie. Acesta a mai spus că-şi doreşte să rămână prieten cu frumoasa brunetă şi face paşi în sensul acesta.

" Nu vreau să se termine aşa, cu ură, cu duşmănie...Principalul meu gând este "hai totuşi să rămânem prieteni".

Cât timp o să fim în competiţie, eu o să o ajut, o să mă implic, ca un prieten adevărat. La filmări vorbim, după filmări la fel, dar nu ne mai sărutăm, iar îmbrăţişările sunt mai rare. Am pus o limită! Eu o mai tachinez, vreau să-i induc şi ei starea aia bună, să fim ca doi prieteni", a declarat fiul lui Nelson Mondialu'.

Citeste si: Nelson Mondialu, declarații cutremurătoare! Livian nu este copilul său: "Liana a recunoscut că nu e al meu"

Mai departe, protagonistul nostru a mărturisit că nu ştie ce ar face dacă o fată ar intra în casă pentru el.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

" Nu ştiu ce aş face dacă ar intra o fată pentru mine... M-aş gândi probabil şi la Bianca, să nu o rănesc, să nu o fac să se simtă prost" a spus Livian.

O fostă concurentă sexy şi frumoasă vrea să intre în casă pentru Livian! "Cât timp a fost implicat într-o relaţie, nu m-am gândit deloc la el, că sunt un om corect" 

Ei bine, trebuie să vă spunem că o fostă concurentă, extrem de sexy, finalistă a primului sezon, şi-ar dori să revină la emisiune pentru Livian, acum că acesta este un bărbat singur.

" Îl apreciez pe Livian pentru că este un băiat foarte bine educat. Eu îmi doresc de ceva timp să-l cunosc. Este un tip carismatic, cu simţul umorului şi îl apreciez şi pe domnul Nelson, îi urmăresc vlog-urile. Cât timp a fost implicat într-o relaţie, nu m-am gândit deloc la el, că sunt un om corect şi nu aş interveni niciodată într-un cuplu. Acum însă, s-a schimbat situaţia şi, recunosc, mi-ar plăcea să intru din nou în casă, să-l cunosc...Dacă

vrea şi el, desigur", a declarat Simona.

Citeste si: Livian și Bianca de la Puterea dragostei s-au despărțit! De ce s-a ajuns la acest lucru

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

Întrebată dacă s-ar "lupta" cu Bianca pentru Livian, tânăra a dat un răspuns neaşteptat.

" Eu cu Bianca nu am fost niciodată prietene, aşa că nu am nicio obligaţie faţă de ea. Dacă Livian spune că este singur şi disponibil, ce treabă am eu cu fosta lui iubită?", a declarat Simona.

Ce spune Simona despre trecutul Biancăi?

" Nu o judec pe Bianca pentru ce a făcut! Era mică, uşor influenţabilă, şi sunt convinsă că nu şi-a dat seama de gravitatea faptelor comise. Ceea ce mă deranjează este că şi-a bătut joc de alte fete din emisiune, care nu au apărut în ipostaze atât de, să zicem...delicate. Ea râdea de toate şi le umilea când ştia clar că are un trecut mult mai urât decât al lor. Din păcate, acum că au apărut aceste filmări, nu cred că Bianca va mai avea viitorul pe care şi-l dorea. Ea este o fată inteligentă, frumoasă, cu mulţi fani...Ar fi putut să urmeze chiar o carieră în televiziune, dar după ce a apărut în astfel de ipostaze, pe site-uri pentru adulţi, nu cred că mai are şanse să evolueze în showbiz. E păcat de ea...Are mult potenţial, dar din nefericire un astfel de trecut îţi afectează toată viaţa. Filmările acelea sunt peste tot, toată lumea vorbeşte despre ele şi nu cred că vor dispărea prea curând", a declarat Simona.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Bianca Drăgușanu, surprinsă în PAT cu un concurent de la Puterea dragostei: „Nu știam...”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies